Lyst til å imponere naboen? Sjekk dette!

Kanskje meningløst, men gjett om det er kult! Se video: 

Synes du det er tungvint å justere baksetene i bilen? Da har Land Rover løsningen for deg. Her kan du gjøre det via en app! 
Synes du det er tungvint å justere baksetene i bilen? Da har Land Rover løsningen for deg. Her kan du gjøre det via en app! 

Skal du kjøpe nybil i 2016, kommer du fort til å oppdage at det er mulig å bruke veldig mye penger på ekstrautstyr.

Bilprodusentene tilbyr nemlig store mengder av tilvalg. Det handler om alt fra avansert teknologi, via komfort- og luksusdetaljer – til visuelle virkemidler som får bilen din til å skille seg ut fra mengden.

Du får muligheten til å skreddersy bilen slik du vil ha den, og for bilprodusentene betyr dette store ekstra-inntekter.

Utstyret du må ha når du kjøper bil

Kult å vise naboen?

Derfor bruker de også mye tid og krefter på å komme opp med stadig nye ting. Et av de siste eksemplene kommer fra Land Rover. På deres nye Discovery har de kommet opp med et system som gjør at du kan styre baksetene – via en app!

Ja, du leste riktig. Via telefonen kan du heve og senke de fem baksetene, fra hvor som helst i verden. Ja, for eksempel fra et fly, som Land Rover og eventyreren Bear Grylls viser oss i videoen under.

Meningsløst? Ja! Men kult å vise til naboen når du har fått den nye Discoveryen din? Helt klart! Se selv i videoen under:

Se hva den kan gjøre med mobilen din!