Luksus-SUV til 350 000,-

Klar for skikkelig skyss i vinterferien? Vi har funnet tre dømme-SUV-er til 350 000 kroner.

X5
X5

Det er jo slik at mange av oss nordmann er gadget-freaker, og jo mer stasj og flere knapper jo bedre.

I denne bruktbil-runden har vi funnet tre SUV-er mange drømmer om. Dette er biler med god plass til ski og handleposer til hytteturen, du kommer fram selv om føret blir tjafsete, og ikke minst – du får MYE utstyr!

Vi har funnet tre veldig forskjellige biler. En tysk, en engelsk og en amerikansk. God lesning!
2003 BMW X5 Sport. Kr. 354 900

BMW-X5
BMW-X5

For å se hele annonsen, klikk her:

Nei, den er ikke ny. Ja, den har gått et stykke. Men en velutstyrt X5 er drømmebilen for mang en familie som ønsker å komme sikkert fram til hytta på komfortabel og litt sporty måte. At det er litt status over denne bamsen fra Bayern, gjør neppe saken noe dårligere, det heller. Og på toppen av det hele så er akkurat denne fylt opp med det aller meste av tilgjengelig utstyr. Moro for gutta (og jentene).

De første årsmodellen av X5 hadde litt sånn bob-bob-kvalitet, for å si det på en diplomatisk måte. Men de ble heldigvis fort bedre, og da de kom dieselmotor så hjalp det også godt. Men det er absolutt fortsatt en bil som bør sjekkes litt nøye før kjøp.

Denne bilen er solgt ny i Norge og har bare en eier de siste seks årene. Girkassa er ny, og den er nylig EU-godkjent og noe påkostet. Også service-historikken på denne skal være god, tilstandsrapport følger med, så dette virker å være en ryddig bil.

Les mer om BMW X5 i vår bruktbil-base:
2007 Land Rover Freelander SE TD4. Kr. 349 000

LR-Freelander
LR-Freelander

For å se hele annonsen klikk her:

Dette er rundens nyeste bil. Freelanderen er fra 2007 og er også den som har gått kortest, kun 60 000 km. Denne Freelanderen kostet ny godt over 600 000 kroner – på grunn av alt utstyret. Her er det full pakke - så her har tidligere eier fått svi med et seriøst verditap!

Dieselmaskinen på Freelanderen er en 2,2-liter på 152 hk, det er ikke all verdens mye, og den oppleves derfor ikke som veldig sprek. Men du kan derimot trøste deg med at den er ganske så rå i terrenget, om du har behov for å kjøre videre selv om veien slutter.

Bilen har nylig utført 60 000 km-service og leveres med inntil to års garanti. Noe som i seg selv er betryggende på en bil med et ikke altfor godt rykte. Dette er en engelsk, kompakt-SUV som absolutt utstråler litt aristokratisk overklasse. En kul og annerledes bil.

Les vår test av ny Freelander, klikk her:

2004 Jeep Grand Cherokee Limited. Kr 339 000

Jeep
Jeep

For å se hele annonsen, klikk her:

Vi må jo så klart ha med en amerikaner når vi snakker luksus-SUV, det var vel strengt tatt de som fant opp hele konseptet - lenge før vi skjønte hva dette var. Denne Jeepen er vel heller ikke en bil som har et overdrevent godt rykte. Men som så ofte ellers – ting går seg til underveis, og jo nyere, jo bedre.

Denne bilen er som de andre av rundens biler en svært godt utstyrt, dette er en Overland-variant. Bilen ser veldig fin ut på bildene og det virker som tidligere eier har vært glad i den, og passet godt på den. Komplett servicehistorikk og EU-godkjenning er også på plass.

Dette er absolutt en SUV som kler oppkjørselen til hytta i Hafjell, uten at du må låne flere årslønner for å få råd til den. Denne bilen er (heldigvis) utstyrt med 2,7-liter dieselen på 163 hk. Det er en mye bedre og langt mer harmonisk motor enn 3,1-literen som også finnes i disse bilene.

Hva sier vår bruktbil-guide om Jeep? Les her: