Luksus-SUV for de som snobber ned

En diger bamse som vekker ha-begjær i såvel grunneier som håndverker. Toyota Land Cruiser V8 er nominert til tittelen Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Toyota Land Cruiser V8
Toyota Land Cruiser V8

Broom kårer Drømme-SUV-en på påskefjellet, og du kan være med å stemme! Hver dag i hele påsken pressenterer vi en ny, av i alt 10 kandidater. Den åttende nominerte til denne tittelen er: Toyota Land Cruiser!

Status-SUV, bak det ordet kan det gjemme seg mye rart. Toyota Land Cruiser startet livet som en ekstrem arbeidsbil på linje med den originale Jee-en og Land Rover Defender. Siden den gang har den utviklet seg i flere retninger, og V8-modellen er både den mest bamsete - og den mest luksuriøse.

Asfaltjungel

Lexus RX var kanskje den første SUV-en som virkelig kom fra gata, uten å prøve å skryte på seg noen overlegne egenskaper utenfor asfaltjungelen. Land Cruiser tåler en tur i den virkelige jungelen. Det har jeg selv erfart da jeg kjørte fra kyst til kyst i Costa Rica, i lillebror Land Cruiser D-4. Vi brukte ikke så mye av det offentlige veinettet - for å si det sånn.

Land Cruiser V8 er dyr, den er stor, og den har et uprangede status som gjør den attraktiv for folk som ikke er så opptatt av å vifte med tusenlappene.

Peisestue

Denne bamsen startet livet som en ren terrengbil. Den har beholdt mange av sine røffe egenskaper, og tilført komfort som i en over middels peisestue. Den frir like mye til håndtverkern som til grunneieren, og har en aura av vellfortjent luksus. Derfor er den nominert til kåringen: Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Les testen av Toyota Land Cruiser V8 her!

Hva drømmer du om å kjøre til påskefjellet? Under kan du avgi din stemme!

3169894