Det kommer en helt vidunderlig lyd ut av denne bilen, som her akkurat har begynt den raske ferden opp mot 370 km/t.
Det kommer en helt vidunderlig lyd ut av denne bilen, som her akkurat har begynt den raske ferden opp mot 370 km/t.

Lotus Elise GT Venom: Dette må du få med deg

Her går det fryktelig, fryktelig fort - men det er ikke det beste. Se video!

Liker du bil og motor - vil du simpelthen ELSKE denne videoen. Opptaket er gjort i forbindelse med at det er testet ESP-system på en Lotus GT Venom.

Navnet sier egentlig det meste - denne bilen er akkurat så giftig som den høres ut som. Alt takket være tuningfirmaet Hennessey Performance.

I videoklippet blir bilen, eller kanskje raketten er en mer riktig betegnelse, kjørt fra 0-370 km/t. Det er en øvelse som er unnagjort på ubegrieplig raske 19.96 sekunder.

Den er altså i en fart som nært sagt ingen andre biler i verden kan matche på under 20 sekunder - og det er ekstra imponerende at dette skjer FØR sjåføren har lagt inn sjettegiret!

LES OGSÅ: Denne skremmer vannet av verdens raskeste

Banker Veyron

Selv ikke Bugatti Veyron har noe å stille opp med når det kommer til akselerasjon - den bruker for eksempel nesten ti sekunder lenger fra 0 til 200 mph (321,8 sek.). Ti sekunder! Det er en halv evighet i denne sammenheng.

Men det å se Lotusen suse avgårde som et olja lyn er for såvidt ikke den største opplevelsen her - det er nemlig lyden. Den avslører at det er snakk om et helt spesielt maskineri. De tørre fakta er: 7 liter, V8 og spinnville 1.240 hk.

Så det du egentlig vil, er å høre det hele i fri utfoldelse! Klikk på videovinduet under - og nyt ...

http://www.youtube.com/watch?v=turV3v9RYeU&list=LPHXCPGmshRz4&index=7&feature=plcp

LES OGSÅ: Lotus Evora: Rått og sjeldent