Land Rover Defender: Tror du dette kan gå bra?

Og naturligvis: Han gjør det med vilje! Se video:

Snart er den mer under   enn over   vann. Men det hører naturligvis med når man virkelig skal sette bilen på prøve. Bilde fra www.break.com.
Snart er den mer under enn over vann. Men det hører naturligvis med når man virkelig skal sette bilen på prøve. Bilde fra www.break.com.

Vi kan ikke annet enn beundre motet til folk som gir seg ut i bekker og gjørmehull med bil, og forventer at de skal komme uskadd og noenlunde tørrskodde over til den andre siden.

Her er et typisk eksempel hvor det kiler i magen bare av å se videoen - hvordan det må føles å sitte bak rattet når panserkanten dupper under vannet og bryter gjennom isflak på veien opp igjen tør vi nesten ikke tenke på.

Les også: Druknet Jeepen på jomfruturen

Uanfektet og smilende

Selv med snorkel på luftinntaket er det ikke automatisk gitt at slikt skal gå bra, og her snakker vi om ørsmå marginer når det gjelder å avpasse gasspådraget for å komme akkurat igjennom uten å lage en "flodbølge" som skyller tilbake, bokstavelig talt over en selv.

Men fyren virker temmelig uanfektet, og har sikkert prøvd dette før.

Bare de aller barskeste...

Dessuten hjelper det selvsagt å ha et skikkelig traust og gammeldags slitejern til å gjøre jobben - vi tviler på at dette ville vært mulig med så mange andre slags biler - eller hva tror du?

Del med Facebook-vennene dine!

Se Land Roveren bryte seg gjennom is-sørpa i videovinduet under:


Extreme test Range Rover - Watch More Funny Videos

Les også: Offroad-legenden Land Cruiser har rundet 60