Lancia Thema: Her er det vel noe som ikke stemmer?

Det er faktisk bare å venne seg til det.

Lancia Thema_
Lancia Thema_

Det er bare noen uker til vi får se det i virkeligheten på bilutstillingen i Genève: De første resultatene av Fiat-konsernets nye plan for Chrysler i Europa.

Hva planen går ut på? Jo, blant annet å selge flere Chrysler-modeller som Lancia. En av dem er flerbruker-legenden Grand Voyager som nå er omdøpt til Lancia Grand Voyager.

Breddet modellutvalget

Under kan du se resultatet, Grand Voyager påklistret en Lancia-logo eller to. Det ser nettopp påklistret ut, og at ting som dette har en tendens til å fungere dårlig, har altså ikke stoppet Fiat-toppene.

På denne måten får de breddet modellutvalget til Lancia uten å anstrenge seg særlig mye. Så gjenstår det selvfølgelig å se om bilkjøperne synes dette er en god idé.

LES OGSÅ: Rålekkert fra Italia

Thema gjenoppstår

I samme slengen er også Chrysler 300C blitt til en Lancia, med den ikke helt ukjente betegnelsen Thema. Dermed børster Lancia støvet av Thema-navnet som har vært borte siden 1994.

Den første Themaen ble lansert iDe Tomaso: Nytt håp for Italiensk superbil-legende1984 og var søstermodell til Saab 9000 og Fiat Croma. Lancia drømmer om å utfordre de tyske statusmerkene med den nye og legger seg på en eksklusiv profil med tre motorer og to utstyrsnivåer.

Du kan velge Thema enten med 3-liters V6 bensin på 292 hk – eller 3-liters V6-diesel på 190 eller 224 hk. Og utstyrsnivåene er henholdsvis Gold eller Platinum.

SE OGSÅ: Denne reklamen er for sexy for italiensk TV

Hva mener du - er dette en god ide? Skriv i kommentarfeltet under:

Lancia-Grand_Voyager_
Lancia-Grand_Voyager_