Lamborghini Gallardo: Går løs på superbilen med slegger

Misunnelige? Nei, her er det eieren som er sint. Se video:

Her er de i gang   og Gallardoen er i ferd med å bli et sørgelig syn. (Foto: Scanpix)
Her er de i gang og Gallardoen er i ferd med å bli et sørgelig syn. (Foto: Scanpix)

Synet er temmelig absurd. En gjeng menn i blå arbeidsklær og med hjelm på hodene går løs på en Lamborghini Gallardo. Med slegger!

Filminnspilling? Noen som har sett seg lei på Lamborghini-eierens svinekjøring? Eller bare god, gammeldags misunnelse som har tatt helt av? Nei, dette har en annen og høyst spesiell forklaring.

Full offentlighet

Skrekk-scenene for alle som er glade i superbiler skyldes nemlig at eieren av denne Lamborghinien hadde blitt så frusterert over dårlig service fra forhandler og importør at han valgte å ta en svært spesiell hevn.

Han valgte å markere World Consumer Rights Day 15. mars (nei, du har kanskje ikke hørt om den dagen du heller) med å leie inn disse karene - for å få dem til å knuse Gallardoen i full offentlighet.

LES OGSÅ: Mekanikeren skulle "testkjøre" - endte i autovernet

Lamborghini-Gallardo-frontr (Foto: Scanpix )
Lamborghini-Gallardo-frontr (Foto: Scanpix )

Dårligere service i Kina?

Det hele fant sted i byen Qingdao, øst i Kina. Rent konkret skal problemene ha startet da eieren fikk tilbake bilen fra service og den nektet å starte. Det skal også ha vært en disputt rundt mindre skader på bilen som verkstedet ikke ville ta ansvar for.

Eieren skal ved en rekke tilfeller ha påpekt hvor mye dårligere service han som kinesisk Lamborghini-eier fikk, kontra europeiske kunder. Men tilsynelatende til ingen nytte.

To ting er i alle fall sikkert: 1) Nå er det mer enn startproblemer og mindre skader som feiler denne bilen. Og 2) Lamborghini-eieren har virkelig fått fokus på saken sin, nå går både video og bilder av hendelsen over hele verden.

SE OGSÅ: Så lett vraker du en superbil

Del med vennene dine på Facebook

Klikk på videovinduet under for å se klippet: