Lamborghini Gallardo: Dette er kjøring det lukter svidd av

Her er en innspurt det er Northug-klasse over... Se video!

En liten brann er selvsagt ikke til hinder for å kjøre som et olja lyn. Bak rattet i denne brennhete bilen sitter Jason White   og han er ikke typen som gir seg før den feite dama har kommet langt ut i siste vers...
En liten brann er selvsagt ikke til hinder for å kjøre som et olja lyn. Bak rattet i denne brennhete bilen sitter Jason White og han er ikke typen som gir seg før den feite dama har kommet langt ut i siste vers...

Vi har alle sittet måpende og sett på at Petter Northug setter inn spurten i langrennsløypa og seirende krysser løypa baklengs – mens svenskene bare rister på hodet i fortvilelse. En herlig følelse!

I bilsportverden er det også noen som utmerker seg og shower litt mer enn andre. Vi har funnet en kar fra Australia som har samme innstilling som vår nasjonalhelt i skiløypa.

Del med dine Facebook-venner

Han heter Jason White – og kjører Lamborghini Gallardo. I forbindelse med den siste etappen av det australske asfaltrallyet Targa High Mountain, må han ta igjen fire sekunder for å vinne racet.

White er ikke av typen som lar seg knekke av en utfordring, så han gir på det remmer og tøyler kan holde – og litt til. Dermed går det såpass unna at bilen tar fyr!

LES OGSÅ: Lamborghini Gallardo: Går løs på superbilen med slegger!

Brannstasjon i målområdet

De fleste "normale" mennesker ville nok innsett nederlaget når hele bakenden på bilen står i flammer – bare noen centimeter fra motoren! Men ikke White. Han gir gass!

Kanskje er det fordi han vet at målområdet er rett utenfor en brannstasjon – og at han egentlig kjører for å finne nærmeste brannbil?

Motivasjonen hjelper i alle fall på tiden – for den brennhete innsatsen premieres med at han vinner hele racet med 10 sekunder etter innsatsen på siste etappe. En innspurt verdig en Northug-sammenligning der altså ...

Etter løpet, og en flott innsats av gjengen på Mt. Bjeller brannstasjon, kunne faktisk bilen kjøres for egen maskin inn i seiersringen.

Klikk på videovinduene under for å se både innspurten og hvordan det gikk etterpå:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vdnxWDp7mFE

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XM3drzq4BWE

SE VIDEO: Lamborghini Gallardo: Her skremmer han vettet av mor