Lamborghini Countach - bruktbil til én million

Når du virkelig skal realisere bildrømmen: Hva med en Lamborghini Countach?

Lamborghini Countach
Lamborghini Countach

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.

Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Hei Benny, familiehytta er solgt til en pris en god del over det vi hadde håper på og nå har jeg fått med kona på at vi skal realisere en drøm som har vært der i mange, mange år. Vi skal rett og slett ha en "lekebil", en ufornuftig, men herlig bil nummer to som skal få stå i garasjen og tas ut når vi virkelig skal kose oss og flotte oss.

Min kjære kone har gått med på at vi kan bruke inntil en million på dette. Vi har sett på veldig mye forskjellig men hadde vært gøy å høre hva en bilekspert mener. Vi vil ha noe som er litt spektakulært. som gjerne ikke faller altfor mye i verdi noen år framover og som ikke er umulig å reparere heller. Gjerne brukt så mye av verditapet er tatt. Og så nå det gjerne være noe som gjør at naboene får litt hakaslepp. he he.

Benny svarer:

Heldiggris!

Dette er en situasjon ALLE bilinteresserte drømmer om å komme i. Tenk å kjøpe et bil-leketøy til 1 mill. Kjenner jeg blir litt misunnelig, selv!

Det finnes unektelig litt å velge i denne prisklassen også. Og det kommer jo også an på hva / dere du liker. Selv er jeg ihuga Porsche-entusiast, men bestemte meg for å IKKE (for en gangs skyld) anbefale det.

Det finnes jo en del Ferrari, det finnes både nye Ford Mustang, og gammel Shelby-Mustang. Feite biler det! Men jeg tror allikevel at jeg anbefaler denne, hvis du virkelig skal gi naboen hakeslepp:

Lamborghini Countach 5000 S 1984 modell. Den er til salgs i Fredrikstad. Sjekk linken her:

Den har både et utseende og en motorlyd som skremmer vannet av både naboen og de fleste andre. Prisen passer bra også, det blir igjen en tusenlapp, slik at du får fylt opp tanken og kan ta med deg en tre-pack med hveteboller på jomfruturen.

Hva med denne? Ferrari til Passat-pris:

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen

Velkommen – og lykke til!

Full oversikt over bruktbilene – klikk her:

Har du andre tips? Skriv i kommentarfeltet under: