Lamborghini Aventador: Her dundrer superbilen rett ut i snøfonna

700 hestekrefter på svenske vinterveier – da kan ende slik. Se video:

Her er det ikke lenger noen tvil: Denne mannen er i ferd med å få en veldig dårlig dag på jobben! Bilde fra www.youtube.com.
Her er det ikke lenger noen tvil: Denne mannen er i ferd med å få en veldig dårlig dag på jobben! Bilde fra www.youtube.com.

Å være testbilsjåfør er selve gutte- og jentedrømmen for veldig mange. Tenk deg bare å få reise verden rundt for å gjøre en eneste ting: Kjøre bil og teste dem til det ytterste under ulike forhold.

Når du attpåtil er testsjåfør hos selveste Lamborghini, er det lov til å anse seg selv som superheldig, Men det spørs om ikke akkurat denne testsjåføren har hatt bedre dager på jobben.

Del med Facebook-vennene dine

– Skal han ikke bremse..?

Våre kolleger i svenske Teknikens Värld henger selvfølgelig med når bilfabrikkene kjører vintertester nord i Sverige og her har de fått et skikkelig scoop som nå er lagt ut på YouTube.

Deres fotograf sto klar for å fange nye Aventador Roadster da dette skjedde. Superbilen kom i stor fart mot krysset der fotografen sto på post, opp med kamera, men så ... "Skal han ikke bremse..?"

Og mens fotografen fortsetter å ta bilder, blir det klart at Lamborghini-sjåføren enten overvurderer egne egenskaper – eller ikke får med seg hvor krapp svingen er. Her bærer det nemlig rett ut – så snøføyka står. I en hastighet som skal ha vært godt over det som er tillatt på stedet.

SE OGSÅ: Pass opp – her kommer en løpsk BMW-SUV

Ikke blid!

Dermed får fotografen et skikkelig scoop og som du kan se i klippet: Sjåføren er ikke blid!

Etter en stund kommer det en Audi Allroad til stedet og redder Lamborghinien ut. Og takket være de store snømengdene ser det også ut som det går bra med bilen. Sjåføren derimot – han får garantert høre det når han kommer tilbake til testbasen!

SE OGSÅ: Dette billøpet er avgjort på fire sekunder

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=5STXM5lNjUc&feature=player_embedded

Du kan også se bildegalleri fra dette hos Teknikens Värld - her:

SE OGSÅ: Her smeller politibilen inn i – en politibil!