Koppholder, vi presiserer at det gjelder altså én kopp, kan være kostbare greier. Den du ser på bildet er priset til, hold deg fast, rundt 21.000 kroner!
Koppholder, vi presiserer at det gjelder altså én kopp, kan være kostbare greier. Den du ser på bildet er priset til, hold deg fast, rundt 21.000 kroner!

Koppholder: Det blir 21.000 kroner, takk!

Neida, det er ikke tull. Gjett hvem som har verdens dyreste...

Ferrari slenger med jevne mellomrom noen ordentlige godbiter ut på markedet til ventende, pengesterke fans og kjøpere.

F12 Berlinetta – italienske navn skjemmer ingen – byr på 12 sylindre, 6,3 liters motor, 740 hk (!) og et dreiemoment på 690 nm.

Dette er naturligvis ingen billig affære å skulle anskaffe seg. Men vi er egentlig mest imponert over prisen på spesielt en ting på ekstrautstyrslista.

For 21.000 kroner forventer du gjerne en flott navigasjonsmodul, soltak, flotte skinnseter eller noe annet stort og flott. Men Ferrari har faktisk priset én KOPPHOLDER til den summen.

Del med dine Facebook-venner

LES OGSÅ: Ferrari FF: Denne passer perfekt for norsk vinter

8,5 sekunder

8,5 sekunder. Det høres jo litt slapt ut som 0–100 km/t-tid? Det er vi enige i, men når det vi snakker om faktisk er fra 0 til 200 km/t, begynner det å ligne noe med en gang.

Halvparten av den farten klokkes for øvrig inn på 3,1 sekunder – hvilket betyr at det er en svært begrenset gruppe biler som klarer å holde følge med deg.

Den voldsomme akselerasjonen kan skje mens du sitter og koser deg med en kopp kaffe eller en halvliter brus, som står trygt (antar vi!) plassert i en koppholder plassert mellom forsetene, og er laget av karbon.

LES OGSÅ: Koppholdere: Dette er den viktigste nyheten på nye BMW X3

Ferrari F12
Ferrari F12

Barnslige reaksjoner

Det var en potensiell F12-kjøper, som passende nok kaller seg Carbon McCoy, som tok bilde av prislisten der koppholderen altså står oppført til 3.533 dollar. Med dagens kurs tilsvarer det altså rundt 21.000 kroner.

McCoy ble så sjokkert at han postet bilde av prislisten på Facebook.

LES OGSÅ: Hvor ofte fyller du kaffekoppen til bilen?

Fra 19,90

Hvorvidt han kjøpte bilen eller ikke vites ikke. Men at dette er den mest vanvittige prisen vi har fått presentert på en koppholder, det er det ingen tvil om.

Vi minner om at Biltema tilbyr "drikkeholder" fra 19,90 ...

Prisen på bilen? Jo, den er omtrent 2,3 millioner kroner – i USA. Hva den ville kostet i Norge har vi ikke plass til å skrive på Internett ...

LES OGSÅ: Topp 5: Tidenes beste bildesign! Er du enig?