Konge-SUV-en i hyttegrenda

STOR SUV-KÅRING: Denne fikk SUV-markedet til å ta av. Mercedes-Benz ML er nominert til tittelen Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Mercedes Benz ML 63 AMG
Mercedes Benz ML 63 AMG

Broom kårer Drømme-SUV-en på påskefjellet, og du kan være med å stemme! Hver dag i hele påsken presenterer vi en ny, av i alt 10 kandidater. Den sjette nominerte til denne tittelen er: Mercedes-Benz ML!

Jeep vil nok mene at det var deres Grand Cherokee som var først ute i segmentet for luksus-SUV-er. Men det var Mercedes-Benz ML som fikk dette markedet til å ta av - og det var den som på mange måter startet SUV-trenden vi har i dag.

Særstilling

Generasjon to av ML kom tilbake i 2006, og en facelift senere er den fortsatt med oss. Om Drømme-SUV-en på påskefjellet kan være en såpass "gammel" bil, kan selvfølgelig diskuteres. Mye av statusen med å ha den råeste SUV-en på påskefjellet handler jo om å være først.

Men allikevel har Mercedes-Benz ML en utstråling av luksus og nedarvede penger man ikke finner hos konkurrentene - så vi i Broom mener at denne bilmodellen står i en liten særstilling.

Harry?

ML er et utpreget landevesidyr - med selvbærende karosseri. Den har også fått oppgradert interiøret cirka elleve hakk i forhold til første generasjon, og kan i dag tåle sammenligning med hvilken som helst luksusbil.

Det er flere av de tyske premium-SUV-ene som lett kan falle innunder kategorien "harry." Det er noe mer tidløst over Mercedes-Benz ML, og derfor er den nominert til kåringen: Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Les test av Mercedes-Benz ML her!

Hva drømmer du om å kjøre til påskefjellet? Under kan du avgi din stemme!

3169894