Koenigsegg_ Agera R_skiboks
Koenigsegg_ Agera R_skiboks

Koenigsegg Agera R: Superbil med skiboks!

Dette er bilen for deg som vil på skiferie i en fei.

Svenske Jon Olsson startet en liten trend da han stilte opp med skiboks på Lamborghinien sin for noen år siden. Ski-lengenden hadde først skiboks på sin Murcielago LP 640. I fjor byttet han til råskinnet 670-4 SV i sort og orange - med ny spesiallaget skiboks.

Koenigsegg kan selvfølgelig ikke la et italiensk bilmerke ha monopol på denslags løsninger og dermed viser de nå sin nye superbil Koenigsegg Agera R komplett med spesialdestignet skiboks i karbonfiber. Den får sin premiere på bilutstillingen i Geneve denne uken.

Verdens raskeste

Boksen har de utviklet i samarbeid med Thule og med denne løsningen kommer du deg på skiferie i rekordfart!

Der mange skibokser har hastighetsbegreninger helt ned i norsk motorveiffart, er det helt andre hastigheter som gjelder for denne. Koenigsegg-boksen har nemlig blitt testet og godkjent helt opp til 300 km/t - noe som gir den tittelen "verdens raskeste skiboks".

Boksen er forresten en del av en egen vinterpakke som Koenigsegg tilbyr med denne bilen. Skiboksen sitter fastmontert på en avtagbar del av taket på bilen.

Vil du vite hvem som kjøper flest skibokser her i verden? Klikk her:

Koenigsegg_Agera-R-forfra
Koenigsegg_Agera-R-forfra

Helt opp i 1115 hk

Agera R er som navnet tilsier en ekstra heftig utgave av Agera som debuterte på bilutstillingen i Geneve i fjor. Nå har 5-liters V8-eren økt på fra 910 til 950 hk - eller hele 1115 hk hvis du kjører bilen på E85. Da har den voldsomme 1200 NM i dreiemoment.

Bilen er lakkert hvit, med sorte og røde detaljer og skal være utviklet på oppdrag av en ukjent kunde. Heldiggris, sier vi!

Del med vennene dine på Facebook

LES OGSÅ: Dette er verdens første superbil

Koenigsegg-Agera-R-bakfra
Koenigsegg-Agera-R-bakfra