Klarte ikke å beherske lystene – nå blir bilen for liten

Du kan jo gjette hvorfor Tommy fra Tromsø trenger større bil ...

Tommy trenger ny familiebil med plass til seks   dermed selger han Mazdaen sin. Og det skal sies: På en svært humoristisk måte!
Tommy trenger ny familiebil med plass til seks dermed selger han Mazdaen sin. Og det skal sies: På en svært humoristisk måte!

Mange unger kan være en stor utfordring – på flere områder.

Ikke minst gjelder det på bilfronten. For det er nå en gang slik at de langt fleste personbilene bare har plass til maks fem, to foran og tre i baksetet. Og da har du et problem hvis du har mer enn tre unger.

Del med Facebook-vennene dine

Lagt ut til salgs

Akkurat det erfarer Tommy fra Tromsø akkurat nå.

Han har lagt ut sin 2006-modell Mazda 6 stasjonsvogn til salgs – og legger ikke skjul på hva det skyldes. Slik starter han annonseteksten sin:

LES OGSÅ: Jeg er ikke rammet av finanskrise eller sur kone ...

Overbefolke verden

Så ligger den her da, til salgs. Tydeligvis klar for et nytt hjem ... Egentlig innerst inne så er den ikke til salgs, men det er åpenbart at undertegnede ikke har klart å beherske sine lyster for nå venter vi nr. 4. Ligger godt i rute for å overbefolke verden helt på egen hånd med andre ord.

– I praksis betyr jo det at vi blir seks stykker i en bil som har fem flotte seter og det går jo ikke. Den sjette kommer jo ikke til å ha det like bra som de fem andre og det er vel ikke vanskelig å forestille seg hvem som blir "stolt" eier av nytt busskort dersom bilen ikke skulle selges ...

LES OGSÅ: Hippie-bussen lever!

Snerten to-seter?

Tommy har tydeligvis investert i det kan kaller "7-seters familiebuss" allerede, men ikke før han (forgjeves) prøvde seg på et par andre varianter:

– Skal sies at jeg prøvde meg på at vi kunne kjøpe en liten snerten to-seters til far. Hadde klart meg med en gammel bil jeg. F.eks. en Porsche 911 fra slutten av 70-tallet, men tror du den gikk gjennom familierådet? Hehe, nei ... Ikke nært engang!

Klikk her for å se hele annonsen

Bilselgere noe å lære

Og dermed er det tydeligvis ingen bønn, her er det ut med Mazdaen.

I utgangspunktet kanskje ikke verdens mest spennende familiebil, men Tommy vet i alle fall å gjøre sitt ytterste for å hausse den opp. Her har flere proffe bilselgere noe å lære!

Egen soverom

Vel, tilbake til festens midtpunkt; Det røde "lynet", familiemanns-Ferrarien, småbarnspappa-Porschen. Vel ikke helt, men nesten. Fargen er rett – den er jo rød! Fantastisk flott rød i en verden hvor de fleste andre Mazdaene er grå og trauste. Du vises godt i denne. Når vi først snakker om farger – interiøret er svart og kompletterer den røde lakken fabelaktig godt.

– Bilen er godt behandlet og tatt pent vare på de årene vi har eid den. Den har hatt eget soverom hele tiden (eller garasje som noen kaller det) og har rullet drøyt 137000km på slitne Tromsø veier siden den først så dagens lys. Kjørekomforten er fabelaktig, og den kommer seg godt fram på vinterstid med antispinn, antiskrens og sine flunke nye Hakka 5 piggdekk.

LES OGSÅ: Kjøp vinterdekk – få med bil!


Mer behersket?

Så hvis du er litt bedre enn Tommy til å beherske lystene og ikke ser for deg at du trenger mer enn fem seter med det første, ja da kan dette kanskje være noe for deg ...


LES OGSÅ: Annonsen ga skikkelig Boble-feber