Festivalsjef Helen Thorgersen flankert av Jan Erik og Tommy   trioen gleder seg stort til årets Broom festival.   Det blir show og underholdning for hele familien, lover Helen.
Festivalsjef Helen Thorgersen flankert av Jan Erik og Tommy trioen gleder seg stort til årets Broom festival. Det blir show og underholdning for hele familien, lover Helen.

Klart for høstens store høydepunkt for alle bilinteresserte

Jan Erik & Co. lover show og masse moro.

Den aller første Broom-festivalen gikk av stabelen i fjor og ble en kjempesuksess. Nå er det klart for oppfølgeren. 15. og 16. oktober braker det løs på Exporama Senteret på Hellerudsletta like utenfor Oslo.

Det blir masse show, med Jan Erik og Tommy i "førersetet" på festivalscenen. I tillegg kommer selvsagt Benny og reporter Kjetil Sviland for å møte publikum og utstillere.

– Dette blir to dager fullspekket med glede, entusiasme og underholdning, forteller festivalsjef Helen Thorgersen.

Tidenes kuleste konkurranse er også i boks – mer om den senere.

LES OGSÅ: Broom tester nye Rudskogen

Disney kommer

Men det myldrer selvsagt av spennende bilnyheter også. Det er flere nye merker som har meldt sin ankomst, sammenlignet med i fjor. Blant annet en helt spesiell Norgespremiere.

– Ja, du får ikke mer informasjon om den foreløpig. Det får vi komme tilbake til, smiler Helen lurt.

I tillegg blir det gjensyn med free style-gutta som var med på vårens Broom-sesong på TV 2. Dermed er det bare å forberede seg på ville stunts – der baklengs salto på snøscooter, uten snø, kanskje er det mest spektakulære.

– Det blir også i år et eget område for barna. I år samarbeider vi med Disney, og det kommer en egen trailer fra Cars 2. I filmen er det jo Jan Erik som har stemmen til tauebilen Bill, forteller Helen.

Her kan de minste vente seg noen hyggelige overraskelser om de møter opp.

Legg til at drifting-gjengen fra i fjor skal svi gummi denne gangen også, at det blir NM i bilstereo, minirally, modellflyshow, helikopterturer, ATV for barn og ikke minst opplegg med forsvaret, og du har et fullspekket program.

– Jeg gleder meg spesielt til at jeg i år får mer tid til å konsentrere meg om publikum og utstillerne. Her blir det mye moro for hele familien, det kan jeg love, sier Jan Erik.

LES OGSÅ: Nina er verdens reddeste passasjer!

Hele gjengen fra vårens Broom-sesong på TV 2 blir å treffe på Broom-festivalen.
Hele gjengen fra vårens Broom-sesong på TV 2 blir å treffe på Broom-festivalen.

Det beste til slutt

Helen har imidlertid en siste lille hemmelighet som hun også lover at publikum kommer til å digge.

– Ja, vi skal ha en konkurranse. Og premien, ja, den er ganske så heftig. Jeg kan si så mye som at den har fire hjul og blir helt unik, smiler hun lurt.

Men foreløpig holder hun resten hemmelig – vi kommer tilbake med mer informasjon om årets kuleste konkurranse når Helen er litt mer meddelsom.

Alt om festivalen kan du lese om på broomfestivalen.no. I tiden fram mot festivalen vil det komme flere saker om hvilke nyheter som blir verdt å få med seg når det braker løs 15. og 16. oktober.

Del med dine Facebook-venner

LES OGSÅ: Nå kommer elbil-eventyret til Norge