Klarer du å se hvilken bil dette er?

Brooms bilekspert trenger hjelp!

En ting er sikkert: Den har stått en stund... Men hvilken bil er egentlig dette? Det vil vi ha svaret på nå. (Foto: Leserbilde)
En ting er sikkert: Den har stått en stund... Men hvilken bil er egentlig dette? Det vil vi ha svaret på nå. (Foto: Leserbilde)

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.

Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Hei på dere i Broom! Har sendt et bilde på mailen til dere, redaksjonen@broom.no. Det gjelder en bil jeg tok bilde av på ferien i sommer. Vi gikk tur fordi den flere ganger, den sto utenfor en slags gammel butikk og så ut som den hadde stått der noen år for å si det slik. Jeg har vist bildet til flere bilinteresserte kamerater, men ingen kan si hva det er. Så da lurer jeg på om du kanskje vet svaret?

Benny har svart på mer enn 5000 spørsmål - les mer her:

Benny svarer:

Hei sann! Dette liker vi - det er moro å få tilsendt bilder til redaksjonen vår. Og dette var også en liten nøtt...

Det er alltid fascinerende med biler som har stått en stund og fått ekte patina. Ut fra rusten og tilstand på ting som speil og vindusviskere, ser det ut som dette eksemplaret har vært "pensjonist" noen år allerede.

Men tilbake til spørsmålet ditt. Jeg antar at dette er en varebil eller en liten lastebil, men hvilket merke og modell er det... Jeg har et par mistanker, men føler meg slett ikke sikker. Derfor tror jeg vi heller sparker ballen videre til alle leserne her på Broom.

Jeg blir veldig overrasket hvis det ikke er noen av dem som vet det.

LES OGSÅ: Dette er låve-funnet alle drømmer om

Derfor: Hvis du har noen teorier eller enda bedre, vet svaret: Skriv i kommentarfeltet under!