Kjørte ulovlig til egen rettssak

36-åringen kjørte i grøfta på vei til sin egen rettssak - hvor han var tiltalt for kjøring uten førerkort.

I går møtte en 36 år gammel sarping i Sarpsborg tingrett, blant annet tiltalt for kjøring uten gyldig førerkort. Men 36 åringen valgte å kjøre til sin egen rettssak selv. Ved Ullerøy gikk det galt, og bilen havnet i grøfta. Nå er han nok en gang anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.  (Foto: Johnny Helgesen, SA )
I går møtte en 36 år gammel sarping i Sarpsborg tingrett, blant annet tiltalt for kjøring uten gyldig førerkort. Men 36 åringen valgte å kjøre til sin egen rettssak selv. Ved Ullerøy gikk det galt, og bilen havnet i grøfta. Nå er han nok en gang anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort. (Foto: Johnny Helgesen, SA )

36-åringen fra Sarpsborg er igjen anmeldt for ulovlig bilkjøring etter at han kjørte av veien i Ullerøy på vei til sin egen rettssak – der han blant annet er tiltalt for kjøring uten førerkort. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad

Tirsdag formiddag fikk politiet flere meldinger om en bil som hadde kjørt av veien ved avkjøringen til Ullerøy på riksvei 110. Bilen hadde da kjørt inn i et tre og hadde stanset ved en bekk. Da politipatruljen kom til stedet, var det ingen personer å se. Men bilen gikk fortsatt på tomgang og var dessuten låst.

Fant ikke føreren

Politiet forsøkte derfor å komme i kontakt med bileieren, uten at dette ga umiddelbare resultater.

Det var kanskje ikke så rart at det var vanskelig å komme i kontakt med den 36 år gamle bileieren, for han hadde nemlig klart å komme seg videre og befant seg på dette tidspunktet i rettssal 3 i Sarpsborg tinghus, som tiltalt i en straffesak.

Tiltalen mot ham inneholder for øvrig ett tilfelle av kjøring uten gyldig førerkort i september 2007. Men 36-åringen måtte også svare for flere andre straffbare handlinger under tirsdagens hovedforhandling.

Innrømmet forholdet

Nå må 36-åringen igjen måtte regne med å svare for seg når det gjelder kjøring uten gyldig førerkort.

– Bileier erkjenner å ha kjørt bilen uten å inneha gyldig førerkort, og er anmeldt for dette, opplyser operasjonsleder Tommy Moen ved Østfold politidistrikt.

Les hele saken i sa.no