Kjøp din egen ambulanse

Unik familie- eller arbeidsbil. Denne kan bli din for under 50 000,-.

PS ambulanse 1 (Foto: Privat)
PS ambulanse 1 (Foto: Privat)

Ble du ikke ambulansesjåfør du heller? Vel, her kan du komme så nært som mulig, selv om du nok må levere inn blålys og sirene før du kan få begynne å bruke den som "privatbil".

Bård Vassli fra Oppdal selger denne spesialombygde Ford Econolinen fra 2001. Den har rullet 324 000 kilometer og prisforlangende er 49 900,-.

Så da er han kanskje ambulansesjåfør selv?

Klikk her for å se ambulanse-annonsen

Campingbil?

-Nei, jeg kjøpte den i fjor, da Falck tok over ambulansetjenesten her.

PS-ambulanse-inn-bakluke (Foto: Privat)
PS-ambulanse-inn-bakluke (Foto: Privat)

Tanken var å bygge den om og bruke den som arbeidsbil. Men så driver jeg med litt for mye og ser at jeg ikke rekker å få gjort så mye med bilen likevel. Så da selger jeg den heller til noen som har bedre tid, forteller Bård.

- Arbeidsbil, ja... Dette kan vel også bli en super campingbil..?

- Ja, så klart! Sykesenga følger riktignok ikke med, men en sånn er det neppe vanskelig å få tak i brukt. Det er nesten ståhøyde baki og mye smart inventar. Litt kreativ og litt fingernem - da kan du få en utrolig kul bil, mener Bård.

Sjekk mini-bobilen - klikk her

Veier jo litt...

Ambulansemerkene, blålysene og sirenen må altså av. Men du har fortsatt mye snacks igjen. Som spotlights i taket, arbeidslys på siden og bak, varmevifte foran og bak, klappseter med sikkerhetsbelter baki, - og mye spesialtilpasset innredning. Bilen er registrert for fem.

- Og så er den utrolig god å kjøre. Diger og sterk dieselmotor. Den veier jo litt, så den ligger utrolig godt på veien. Var på service i desember i fjor og fikk blant annet nye bremser, to nye reflektorer og to nye batterier. Nå trenger den bare nye bladfjærer bak for å bli EU-godkjent, forteller selgeren fra Oppdal.

Super-politibilen endte som vrak. Les mer her

PS-ambulanse-innvendig (Foto: Privat)
PS-ambulanse-innvendig (Foto: Privat)