Kjell Inge Røkkes gamle superbåt Reverie kan bli din

Nå er den lagt ut på finn.no – og du kan prute!

'Røkkes gamle guttedrøm' kaller Aker Yachts Reverie   nå ligger den ute til salgs for 445 millioner kroner. Faksimile fra www.finn.no.
"Røkkes gamle guttedrøm" kaller Aker Yachts Reverie nå ligger den ute til salgs for 445 millioner kroner. Faksimile fra www.finn.no.

Det er ikke hver dag det kommer ut en båt på www.finn.no med prislapp på 445 millioner kroner!

Men så er det da heller ikke hvilken som helst båt formidlingsselskapet Aker Yachts nå annonserer.

Det dreier seg nemlig om Kjell Inge Røkkes gamle yacht Reverie.

Klikk her for å se hele annonsen

Gammel guttedrøm

Båten fikk enormt mye oppmerksomhet underveis i byggingen – og ikke minst da den endelig ble sjøsatt i 2001, etter til dels store forsinkelser.

Reverie var Kjell Inge Røkkes gamle guttedrøm og ble sett på som et svært tydelig symbol på hans eventyrlige ferd fra fisker til milliardær.

Del med Facebook-vennene dine

Prisen var den gang på rundt 500 millioner kroner. Røkkes økonomiske situasjon svingte imidlertid kraftig, og allerede etter to år solgte han båten.

Litt mindre penger? Nå er det tid før båtkupp

Venner på tur

Ifølge selger har den blitt pusset opp for flere millioner kroner siden dette.

Den har i de siste årene blitt brukt som charterbåt i Caribien på vinteren og i Middelhavet på sommeren. Gått ca. 13.000 timer, står det å lese i annonsen.

Og har du de nødvendige millionene, har du virkelig mulighet til å ta med deg mange venner på tur. Vi siterer annonsen:

LES OGSÅ: Joda - dette er en båt

24 lugarer

M/Y Reverie er fortsatt den største yachten som har blitt bygget i Italia. Den er 70 meter lang, 12,5 meter høy med sine 7 dekk og inneholder det meste du kan forestille deg av stilig luksus.

Den har blant annet landingsplass for helikopter, svømmebasseng, 10 doble private lugarer med bad og garderobe, samt 14 lugarer for mannskapet. Den har topp moderne elektronisk utstyr og alt av vannsportleketøy

Helt sykt

Mangler du noen av de 445 millionene? Stian Sandlie i Aker Yachts legger ikke skjul på at prisen er stiv.

– Det er helt sykt selvfølgelig, men det var gøy å legge ut på Finn. Det er ikke den prisen den går for, sånn er det med alt. Det blir spennende å se hva den lander på, sier han til Aftenposten.no.

LES OGSÅ: Årets båttrend er kanskje ikke helt som du tror?