Ken_Block_2
Ken_Block_2

Ken Block Gymkahna 3: Youtube-kongen er tilbake!

Sjekk triksene. Er dette hans beste noensinne?

Etter et par passe døve teasere med noen rappere og litt halvveis-kjøring, er endelig rallykongen av YouTube - Ken Block - tilbake der vi vil ha ham.

Denne gangen er filmen tatt opp utenfor USA, nemlig i Frankrike på den gamle testbanen Autodrome de Montlhéry.

Vil du se mer Ken Block? Se her

Mer skikkelig kjøring

Ken_Block
Ken_Block

Etter Gymkahna 2-filmen var det noen som klaget over at det ble for mye kjøring over lysstoffrør og for lite real bilbalett.

Nå retter Block opp dette, her er det mer voldsomme sladder enn kunstferdig filming som gjelder. Legg merke til at han bulker bakenden inn i autovernet i det ene klippet. Han tar skikkelig i!

Sjekk håndbrekket!

Håndbrekk
Håndbrekk

For å klare å få bilen til å gjøre alle disse triksene, er et hydraulisk håndbrekk et uvurdelig hjelpemiddel. Sjekk brekket til Block. Navnet er innfrest - tøft!

Av triksene Ken Block gjennomfører i denne filmen, kan vi nevne spesielt at han drifter opp doseringen på testsenterets ovalbane. Denne doseringen er hele 51 grader bratt, det vil si mer enn 100 prosent stigning!

Svensk bil

Andre triks er piruetter rundt en som kjører Segway, en 1440 graders piruett på vått underlag, og sladding så gnistene spruter fra korden i dekket!

Ellers kan vi jo nevne at Ken Block har gått fra å kjøre Subaru til Ford. Ford Fiestaen han bruker i dette klippet er en rallycrossbil bygget av den superflinke svensken Andreas Erikssons firma Olsberg MSE.

Dette er temmelig heftig - så til alle dere testosteronbefengte unggutter som bobler over av inspirasjon etter å ha sett dette klippet:

IKKE GJØR DETTE HJEMME!

Snurr film - klikk på videovinduet under:

Vil du se enda mer Ken Block? Da har du sjansen her