Joda, dette er noe helt utenom det vanlige

Ikke la deg lure av førsteinntrykket.

Det er ikke uvanlig med 30-50 bilder, og til og med video, i bruktbilannonser. Men alle legger ikke like mye innsats i det - og dermed kan du fort bla forbi et aldri så lite kupp.
Det er ikke uvanlig med 30-50 bilder, og til og med video, i bruktbilannonser. Men alle legger ikke like mye innsats i det - og dermed kan du fort bla forbi et aldri så lite kupp.

Alle vi som tråler bruktmarkedet etter potensielle kupp, vet at det av og til kan være lurt å ta en ekstra titt på annonsene som ser lite fristende ut. 

Og den annonsen vi har funnet her, byr ikke akkurat på hundrevis av sexy bilder av et nypolert råskinn i vakker solnedgang. 

I stedet får vi servert fire bilder av en heller anonym, gullfarget Audi, parkert foran en murvegg på en regnværsdag, og der interiørbildet er tatt gjennom et lukket (!) vindu.

Likevel - det er verdt å lese videre ...

Les også: Denne har tapt seg 300.000 kroner i året

Råskinn

For det er nemlig ingen helt vanlig 2007-modell Audi A8. Her snakker vi om selveste verstingen - S8 - med firehjulstrekk og V10-motor hentet fra Lamborghini Gallardo. Den har 450 hk og kostet over 2 millioner kroner ny i Norge.

0-100 km/t klarer den på 5,2 sekunder.

Dette er med andre ord noe av det råeste du får tak i blant spreke direktørbiler.

Annonsøren påpeker i den svært begrensede teksten i annonsen at den har en spesiell fargekombinasjon - pearlbeige (gullfarget) utvendig og lyst skinn innvendig.

Det var nok ikke førstevalget for det store flertallet som kjøpte seg S8, for å si det sånn.

Klikk her for å se hele annonsen

Lav pris

Kanskje er det nettopp fargekombinasjonen som gjør at prisen er så lav. For 449.000 kroner er uten tvil den billigste S8-en av andre generasjon og kilometerstand under 100.000 på bruktmarkedet.

Nå skal det sies at den ikke er gått langt under 100.000 kilometer - 99.000 står det nemlig i annonsen.

Utover dette er det lite informasjon om bilen, for eksempel om den er importert, når den hadde forrige service, hvor mange eiere det har vært på bilen og eventuelle reparasjoner.

Les også: Direktørbil med caps og gullkjede

Mye utstyr og garanti

Det følger imidlertid med både servicehistorikk og seks måneders garanti. Sistnevnte kommer godt med på en slik bil. 

Den er dessuten godt utstyr, med blant annet DVD-skjermer i nakkestøttene, elektriske komfortseter med memory, navigasjon, luftfjæring og keyless go.

Mye av dette er faktisk standard i S8.

Les også: Denne familiebilen går som ei kule

Skifte farge

Det skal imidlertid nevnes at det ikke er oppført vinterdekk - så det må du nok regne med i tillegg.

Ja, også koster det nok rundt 20-25.000 å foliere den sort. Eller en annen farge du kanskje har mer sansen for enn den originale ...

Og som vanlig må du ved kjøp av slike biler sette av en god pott med penger til drifts- og diverse uforutsette kostnader.

Les også: - Folk stopper opp, peker og glaner åpenlyst