Jo - dette er en båt

...og kundene får en sportsbil på kjøpet!

Strand Craft
Strand Craft

Du har kanskje planer om å bytte ut jolla med en ny båt? Kanskje en som får deg til å føle som kong Neptun ute på de sju hav?

Alt du trenger er en fet konto. En veldig fet konto. For båten – den har vi funnet for deg.

14.000 hk, LED og B&O

Det er svenske Strand Crafts nye yacht rettet mot de aller rikeste innen luksusmarkedet vi snakker om. Luksus-yachten en en spektakulær sak som til og med har garasje for den spesiallagde sportsbilen – som selvsagt følger med på kjøpet.

Strand Craft 122, som kan minne om en futuristisk utgave av Mimai Vice-båten, er spekket med luksus og krefter. Den måler 38 meter, og drives av to Rolls-Royce-motorer på over 14.000 hestekrefter som tar båten opp i 55 knop.

På innsiden er interiøret – selvsagt – preget av luksus i en slags Art Deco-stil. Og plass er det også nok av. Fire store lugarer samt en mannskapslugar, resepsjon og bar, for å nevne noe. Rommene er utstyrt med 52-tommers LED-TV’er og Bang Olufsen-stereo.

strand-craft-båt-og-bil
strand-craft-båt-og-bil375 km/t

Hva med bilen som følger med da?

Jo, i garasjen finner man en håndlagd superbil med en V12-motor som yter hele 880 hestekrefter. Holder ikke 55 knop på vannet er bilen og asfalt et godt alternativ. For bilen gjør intet mindre enn 375 km/t på landeveien.

En liten detalj som gjør båten litt mindre interessant for de fleste av oss er prisen. Den ligger på 24 millioner. Ikke så dyrt? Uheldigvis snakker vi om dollar.

strand-craft-på-sjøen
strand-craft-på-sjøenDu kan se flere bilder hos siste.no - klikk her