Ikke rart hun holder seg for ørene!

Her spilles det så vinduer og midtkonsoll rister. SE VIDEO!

Ikke rart hun må holde seg for ørene når et stereoanlegg med 30.000 watt får fritt spillerom. Se klippet, og følg særlig med på vinduet på bakdøra og tingene som ligger i midtkonsollen!
Ikke rart hun må holde seg for ørene når et stereoanlegg med 30.000 watt får fritt spillerom. Se klippet, og følg særlig med på vinduet på bakdøra og tingene som ligger i midtkonsollen!

Noen tar dette med lyd i bilen mer på alvor enn andre. Rundt i mang en garasje skrus og kobles det noen helt fantastiske anlegg – og noen litt mindre fantastiske. Noen slenger en diger "boom-boks" i bagasjerommet og synes det er tøft, mens andre legger sjelen i å integrere og pynte hele bilen med stereoanlegget.

Felles er uansett ønsket om å skape et heftig lydbilde. Helst på en slik skala at hele nabolaget hører deg – i god tid før du dukker opp i horisonten.

Også flere av bilprodusentene tar nå lyd på alvor. BOSE, B&O, JBL, Rockford Fosgate, Dynaudio og Harman/Kardon har alle avtaler med ulike produsenter om å lage topplyd i bil.

LES OGSÅ: Ford Sierra: Lydmaskin på hjul

Stereo til 83.550 kroner

Det sier litt om hvor viktig stereo har blitt, når det ypperste B&O-anlegget du får til Audi A8 koster like mye som en helt grei bruktbil. 83.550 kroner er det priset til. Da får du til gjengjeld over 1.300 watt og 19 høyttalere med ren og overveldende lyd.

Del med dine Facebook-venner

Men selvgjort er velgjort tenker mange – og bygger heller anlegget selv.

Det tenkte også Steve Meade, eieren av Chevrolet Tahoe-en som vises på klippet under. Han gjorde noen "ørsmå" justeringer her og der – og vips så hadde han 30.000 watt stereoanlegg. Og bare for å understreke – ørsmå står i klammer fordi det er ironi.

LES OGSÅ: Broom-festivalen: DU kan vinne en Porsche!

SE lyden

Resultatet kan selvsagt umulig gjengis på en YouTube-snutt. Men effekten av den 18" tom store bassen kan man SE med det blotte øyet, både i ansiktet på personen i passasjersetet, vinduet i bakdøra og tingene som ligger i midtkonsollen.

Vi lar oss imponere. Gjør du?

Og mens vi er inne på lyd: Hvilket bilmerke mener dere leverer best lyd fra fabrikken i forhold til pris?

http://www.youtube.com/watch?v=1daSbFawqfU

LES OGSÅ: BILEN MIN: Janns "Bad ass" Ford Grananda 2.8 GL