- Hvor stor båt kan vi dra på henger?

Mange vil ha størst mulig båt - men et sted går grensen.

Skal du trekke denne, bør du nok ha større bil enn en Passat! Illustrasjonsfoto.
Skal du trekke denne, bør du nok ha større bil enn en Passat! Illustrasjonsfoto.

Broom-forumet er det nye møteplassen for alle bilinteresserte.

Målsetningen er et dette skal bli en møteplass for de mange tusen som er innom broom.no hver dag. Her kan man utveksle synspunkter, diskutere og ikke minst: Få hjelp av de mange bilkyndige leserne våre.

Trekke båt

En av dem som ber om et lite råd akkurat nå kaller seg "Optimisten".

Hans spørsmål handler ikke om bil men derimot hvor står båt han kan trekke på henger. Vi tar sjansen på at det er noen som har peiling på dette også - og sender utfordringen videre. Håper mange kan bidra her!

LES OGSÅ: Her er den perfekte sommerferie-båten

Må være håndterlig

Her er "Optimistens" innlegg:

Lurer på om det er noen her med litt peiling på båt også? Spørsmålet handler nemlig ikke om selve båten men om hvordan det er å dra den. Har tenkt å realisere båtdrømmen nå i løpet av mai og er bare i stuss på hvor stor båt det er realistisk og lurt å kjøpe.

Vi er avhengig av å kunne dra den på tilhenger da båtplass koster en hel formue. Samtidig vil vi gjerne ha så stor båt som mulig, altså innenfor rimelighetens grenser. Vi er en familie på fire og vil gjene også ha med vennene til ungene på tur.

Har en Passat med TDI og 4motion som trekkvogn, så kiloene bør ikke bli noe problem. Men det må jo være håndterlig, både å kjøre med og å losse av og på hengeren. Drømmen er å kjøpe rundt 25 fot men det blir kanskje for stort. Håper noen som har erfaring med dette kan gi meg litt råd.

Hva mener du? Klikk her for å si din mening i Broom-forumet