Hvor bra er Broom-Larssen til å kjøre bil?

Du ser ham boltre seg med den ene drømmebilen etter den andre på TV. Men kan Jan Erik egentlig kjøre bil?

jan erik kjre bil
jan erik kjre bil

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen her på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre. Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Yngve spør:

Hei Benny. Jeg har vært Autofilfan i mange år og synes det er herlig at Jan Erik er tilbake med Broom Live. Syns ikke det var så morsomt det dere sendte før i år men i høst har tirsdagskveldene vært helt julaften! Bare lurer på: Hvor bra er egentlig Jan Erik til og kjøre bil? Kan han det virkelig eller er det mye triksing på film? Håper på svar!

Benny svarer:

Jan Erik er ikke her i dag, så da tar jeg sjansen på å svare! :)

Har kjent Jan Erik i mange år og han er blitt en veldig bra sjåfør etter hvert. Han elsket å kjøre bil også før han ble Autofil-programleder, men den store forskjellen har nok kommet etter at han begynte å kjøre sammen med Tommy Rustad.

Tommy er helt rå. Og Jan Erik har plukket opp mye etter hvert. Med en "vanlig" bil er det ikke lenger så veldig mye som skiller dem på en bane, i alle fall ikke når Jan Erik skjerper seg maksimalt (og det gjør han gjerne - vi snakker konkurransemenneske).

Når det gjelder å sitte på derimot - da er faktisk Jan Erik et lite hakk bedre enn Tommy. Det hater Tommy dypt & inderlig å gjøre, men jeg flere ganger sett at Jan Erik har sittet på med kona si, og han sitter ofte på med meg!

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen - klikk her:

Velkommen - og lykke til!

På bruktbiljakt? Sjekk oversikten i Brooms bruktbilguide - klikk her: