Hvilken stasjonsvogn har størst bagasjerom?

Mange unger og bruk for plass? Dette er den aller største.

Aller størst bagasjerom? Da er det stasjonsvogn som gjelder   se bare hvor rommelig det er i stasjonsvognutgaven av Mercedes E klasse.
Aller størst bagasjerom? Da er det stasjonsvogn som gjelder se bare hvor rommelig det er i stasjonsvognutgaven av Mercedes E klasse.

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I Spør Benny-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre. Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Harald O spør:

Hallo Benny enda en leser på biljakt her! Vi har tre unger til sammen med mine og dine og da trengs det stor bil! Ikke lyst på SUV og heller ikke lyst på noen varebillingnende greier med dårlig komfort og kassete utseende.

Så da får det vel bli stor stasjonsvogn da. Vi kan strekke oss litt over 500 000 men gjør jo ingen ting som det blir noe lavere. Vet du forresten hvilken stasjonsvogn som har det største bagasjerommet med setene i bruk? Takk for en informasjonsrik spalte!

Benny svarer:

Hei Harald. Stasjonsvogna med aller størst bagasjerom er nok Mercedes E-klasse. Vi hadde den nylig på test og blir skikkelig imponert. Den rommer 695 liter, det er MYE.

Helt sikkert noen flerbruksbiler som tar mer, men skal du ha "vanlig" stasjonsvogn som du virkelig kan laste inn i er det vanskelig å komme unna Mercedesen. Prisene starter på rundt 500 000 kroner, men du må nok regne med å bruke minst 50 til før du er helt i havn.

LES OGSÅ: Derfor er dette den store familiedrømmen

Skal du ha billigere bil med mest mulig plass ville jeg vurdert nettopp en flerbruksbil. Ford S-Max har myyye bagasjeplass med to bakerste setene nedfelt, det samme gjelder flere andre biler i dette segmentet. Og så er det jo ikke spesielt trangt baki hverken Ford Mondeo, VW Passat, Skoda Superb eller Toyota Avensis - bare for å nevne noen. Lykke til med valget!

Den store plassduellen: E-klasse vs. Skoda Superb

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen

Velkommen - og lykke til!

E-Klasse er en stor bil. (Foto: Sigmund Bade)
E-Klasse er en stor bil. (Foto: Sigmund Bade)

Sjekk Brooms samling av biltester - klikk her