Hvem tror du spesialbestiller Porschen sin sånn?

Hint: Han er berømt fotballspiller med draktnummer 23. Og nå er bilen til salgs.

Beckham interiør
Beckham interiør

David_Beckham-32 (Foto: Scanpix)
David_Beckham-32 (Foto: Scanpix)
Er du David Beckham-fan og har i tillegg en velfylt bankkonto? Da har du muligheten til å skaffe deg det ultimate beviset på hvem som er din favoritt-fotballspiller.

Nå selges nemlig Porsche 911-en som Beckham og kona Victoria har sust rundt med i California de siste par årene. 2008-modellen er en turbo cabriolet – og bærer preg av at eieren liker å bli lagt merke til.

Beckham har nemlig modifisert Porschen atskillig for å få den helt etter sin smak. Bilen er foliert matt svart og har modifisert eksosanlegg, felger og stereoanlegg.

Skrekksyn?

Mest oppsiktsvekkende er likevel alle 23-tallene som er formelig strødd rundt i bilen. Beckhams draktnummer er å finne på alle seteryggene (og ikke akkurat diskret), i senter av felgene, på rattet – og til og med gravert inn sammen med Porsche-logoen.

beckham-hjul
beckham-hjul

For dem som mener en Porsche skal være mest mulig original, må dette være et skikkelig skrekksyn. Men det bryr neppe verken hovedpersonen eller bilselgerfirmaet Chequered Flag like utenfor Los Angeles seg veldig mye om.

Bilen har for øvrig bare rullet drøye 10 000 kilometer og det er garanti på den fram til september 2011.

LES OGSÅ: 911 er slett ingen uoppnåelig drøm

Hatt mye gromt

Klør det i lommeboka nå? Da kan vi dessverre ikke gi deg noen pris på bilen, den oppgis nemlig bare "på forespørsel". Men vi er redd dette kan bli veldig dyrt – og det før norske avgifter kommer inn og virkelig ødelegger muligheten for de aller, aller fleste av oss.

David Beckham er i den heldige situasjonen at han har råd til hva det skal være på bilfronten – og det har han da også utnyttet. En av hans første biler var en BMW M3, senere ble det Ferrari, Bentley Arnage, Bentley Continental, Lamborghini Gallardo (i Spania), Porsche 911 (også i Spania) og Aston Martin V8. I tillegg har han hatt en rekke "familiebiler", blant dem Hummer H2, Lincoln Navigator, BMW X5 og Range Rover Sport.

Og apropos Porsche: På seksårsdagen fikk sønnen Brooklyn sin egen miniatyr-Porsche, men ikke akkurat noen tråbil. Nei, prislappen var på solide 60 000 kroner!

Lyst på mer brukt Porsche? Her får du oversikten:

becham-Porsche
becham-Porsche