Hvem har Norges styggeste skiboks?

Konkurranse: Bildene strømmer inn. Du kan vinne en splitter ny skiboks

skibokspassat (Foto: Privat/AThomas Bro Alfredsen)
skibokspassat (Foto: Privat/AThomas Bro Alfredsen)

Vi i broom.no jakter på Norges styggeste skiboks. Den som sender inn vinnerbildet får en splitter ny Skiguard - til odel og eie.

Nå strømmer bildene inn og her et eksempel - innsendt av Thomas Bro Alfredsen fra Skiptvedt. Thomas skriver:

Trengte skiboks raskt

Hei. Jeg sender inn ett bidrag på konkurransen om norges styggeste skiboks. Tror den går inn i kategorien kombinasjon bil og skiboks... :-)

Ble litt hektisk mot RallyNorway i fjor vinter, og jeg trengte raskt en skiboks, og ville samtidig ha en lavtbyggende og god boks. Jeg kom over en som stilte tildels etter mine kriterier. Men det var bare ett problem jeg måtte overse! Fargen... Jeg har en dyp blå farge på min bil, og skiboksen er av en mer eller mindre knallrød farge.

Samtlige kommenterer kombinasjonen, og lurer på om jeg kanskje ikke skulle hatt en i annen farge, eller lakkert den. Men det blir nok desverre litt dyrt å lakkere en slik boks for meg. Boksen er en Skiguard 950, som egentlig passer perfekt på min bil fassongmessig. Men absolutt ikke fargen. :-)

Send inn og vinn!

Det du må gjøre for å delta i konkurransen er følgende (og veldig enkelt):

Ta bilde, med enten mobil eller kamera, av det du mener er Norges styggeste skiboks. Stygge kombinasjoner av skiboks og bil teller ekstra.

Bildet eller bildene sender du inn til Broom:

Mail: redaksjonen@broom.no

MMS: Send BM sammen med ditt bilde til 1984. Meldingen koster 3 kr pr stykk. Husk navn, telefonnummer og e-post adresse.

Valgfri premie

Før påske trekker vi ut én heldig vinner, og han eller hun vinner en Skiguard skiboks, og kan velge fritt mellom modellene 850 og 825.

Bli med, og lykke til!

Broom Skibokskonk premie
Broom Skibokskonk premie

Hvilken skiboks skal jeg velge? Les mer her