Hvem fortjener en skikkelig bil-julegave?

Du kan få en splitter ny Ford Grand C-Max til fri benyttelse i ni måneder. Les hvordan:

Ford Grand_C MAX_2011
Ford Grand_C MAX_2011

24. desember kommer (forhåpentligvis) julenissen. Men for en heldig person/familie kommer også julenissen like over nyttår. Og da har han med seg ikke mindre enn en bil i sekken sin. En splitter ny Ford Grand C-Max til fri benyttelse i ni måneder!

Sammen med Ford Motor Norge er vi i Broom nå på jakt etter de eller den som aller mest fortjener dette.

Ford-julenissen

Har familiebilen brutt sammen midt i julestria? Har utgiftene kommet så tett at du må velge mellom julegaver eller verkstedbesøk? Eller er det en helt annen grunn til at du fortjener å stikke av med bilen?

Da vil vi gjerne høre fra deg. Send inn din historie og begrunnelse for hvorfor akkurat du fortjener å vinne. Er du den heldig utvalgte, får du altså Ford-julenissen på besøk tidlig i januar.

Send e-post til julegave@broom.no – så er du med!

Moro å glede noen

– Jeg vet at det er mange der ute som virkelig kan trenge en oppmuntring.

– Jeg ser fram til å lese mailene som kommer inn. Og så skal det bli veldig moro å glede noen som virkelig fortjener det med en bil, sier Brooms egen Jan Erik Larssen.

Har du sett dette? Jan Erik kjører superbilen SLR

Dette er premien

Premien er altså en Ford Grand C-Max – Fords splitter nye flerbruksbil. Dette er lillebroren til klasseleder S-Max og en bil som passer perfekt til aktive familier.

Grand C-Max har plass til inntil sju. Her får du både mye plass og høy grad av fleksibilitet. Doble skyvedører og nyskapende setekonfigurasjoner er som skapt for de som virkelig trenger en smart familiebil. I tillegg har den teknologi og løsninger som vanligvis er forbeholdt luksuriøse biler.

Ford er kjent for å være klasseledende på kjøreegenskaper. Det gjelder også Grand C-Max. Her er det altså ikke bare passasjerene som har det bra, det er moro å kjøre den også.

Du kan lese mer om nye Ford C-Max her:

Vinneren får bilen til fri avbenyttelse i ni måneder. Det betyr at det eneste du trenger å betale selv er drivstoff og spylevæske!

bakfra-Ford-Grand_C-MAX_
bakfra-Ford-Grand_C-MAX_

Husk: Hjulekalender hver dag på broom.no – i hele desember