Nathalie Weiseths Golf har tydelige skader etter påkjørselen lørdag kveld. Sidespeilet er revet vekk og det er lakkskader/småbulker langs hele siden.  (Foto: Bjørn Ivar Bergerud, indre.no/ANB)
Nathalie Weiseths Golf har tydelige skader etter påkjørselen lørdag kveld. Sidespeilet er revet vekk og det er lakkskader/småbulker langs hele siden. (Foto: Bjørn Ivar Bergerud, indre.no/ANB)

– Hvem forsøkte å presse meg av veien?

Nathalie hadde bare hatt førerkortet i tre dager da det smalt.

Nathalie Weiseth (18), hennes kjæreste og en venninne satt i Nathalies nyinnkjøpte Golf ved 22.50-tiden lørdag. Nathalie, som tok førerkortet torsdag i forrige uke, ante fred og ingen fare bak rattet ved Liermosen på Kompveien mellom Bjørkelangen og Aurskog. Det skriver indre.no.

– Plutselig sier kjæresten min at det kommer en bil bak meg. Før jeg aner ordet av det smeller bilen inn i siden på min bil og forsøker nærmest å presse meg av veien, forteller Nathalie til Indre Akershus Blad.

Trolig en Audi

18-åringen klarte så vidt å holde bilen unna grøfta og kom seg på veien igjen.

– Vi er 100 prosent sikre på at det var en mørk stasjonsvogn. Kjæresten min er ganske sikker på at det var en Audi som kjørte på oss, sier hun.

Føreren av den andre bilen kjørte bare videre.

Betydelige skader

– Den kom styggfort og raste forbi oss. Det smalt kraftig og den andre bilen må også ha fått betydelige skader. Blant annet har vi en bit av en felg, som passer helt perfekt inn i en bulk i skjermen min, sier Nathalie.

18-åringen ringte umiddelbart til politiet etter hendelsen. Hun fikk beskjed om å anmelde forholdet i dag (mandag).

Ikke full kasko

– Det vil vi gjøre. Nå håper jeg virkelig sjåføren av den andre bilen får dårlig samvittighet og melder seg.

– Hendelsen kunne endt med alvorlige skader eller dødsfall. Tross alt er jeg heldig som kun har skader på bilen. Men dette er min første bil og jeg har ikke full kasko. Derfor blir det kostbart å reparere skadene, sier Weiseth.

Du kan lese mer om bil og trafikk på indre.no – her:

LES OGSÅ: Ble påkjørt mens de fylte ut skademelding