Hvem blir Broom-mester i lukeparkering?

Oppblåsbare biler, Norges reddeste sjåfør og Tom Stiansen på racerbane. I kveld er Jan Erik Larsssen live på TV igjen.

Jan Erik2
Jan Erik2

- Jeg innrømmer det gjerne: De første gangene jeg satt på med Tommy Rustad på bane var jeg redd. Ja, innimellom livredd.

- Men så redd som damen vi får møte i Broom Live i kveld var jeg aldri i nærheten av. Dette fantastiske klippet må du få med deg. Og jeg håper vi også får møte henne til en prat i studio etterpå, forteller Jan Erik Larssen.

Akkurat nå er programlederen i ferd med å lande de siste detaljene før kveldens sending - kl 20:00 på TV 2.

Gikk du glipp av forrige Broom Live? Se høydepunktene her:

Alt kan skje

- Tom Stiansen er gjest i Broom Racing og jeg kan røpe så mye som at han setter en svært imponerende tid. Og så skal han få en liten utfordring etterpå - på direkten. Dette er jo live så alt kan skje!

- Noe mer du kan fortelle om fra kveldens sending:

- Ja, så klart! Vi har et nytt program spekket av reportasjer, gjester, konkurranser og veldig mye moro. En bil som står mitt hjerte nært skal ha en stor rolle i sendingen: Nemlig Mazda MX-5.

Gir bort en båt

- Dette er ekte roadstermoro, som slett ikke trenger å koste en formue. Det blir et stort innslag på MX-5, i tillegg får vi møte en rekke entusiaster som lever og ånder for denne bilen.

- Jeg har utfordret Fretex til å lage unike Broom-premier, av resirkulerte bildeler. Det blir noe du aldri har sett før.

- Og så skal vi gi bort en rekke premier - inkludert en båt! Alt skjer på direkten. Det er bare å følge med, smiler Jan Erik

Har du ikke prøvd Broom-spillet ennå? Da må du klikk her:

.

jan-erik-teaser-onsdag
jan-erik-teaser-onsdag