Hva i alle dager er dette?

Visste du at BMW lager pickup? Nei, de gjør ikke det...

Men er det ikke... Jo. Eller kanskje nei!
Men er det ikke... Jo. Eller kanskje nei!

Hva skjer når du tar to helt forskjellige (og da mener vi virkelig forskjellige) biler og skjøter dem sammen? For ikke lenge siden viste vi en meget spesiell kombinasjon av en Toyota Prius og en Subaru pickup her på Broom. Her er en til: En BMW 330 coupe som har vokst sammen med en Chevrolet Colorado!

Resultatet er en uhyre sjelden BMW pickup. Og beviser at du slett ikke trenger å kjøre bilen til "høgger'n" selv om den har fått en stor skade bak. Neida, da er det bare å bruke kreativiteten, som denne amerikanske BMW-eieren har gjort.

Mange timer

Alt bakover til og med B-stolpen er original BMW. Men så er det bråstopp. På dette har han nemlig sveist på hekken til Colorado-pickupen. Riktignok noe forkortet, men med veldig riktig bredde.

Her har det garantert gått med utrolig mange timer. For resulatetet ser absolutt strøkent ut, hvis du kan leve med det mildt sagt spesielle utseendet.

LES OGSÅ: Peugeot lager sportsbil

Norske skilter?

Fikk du lyst til å gå i gang med noe lignende?

Ikke for å være negativ, men sjansen for å få et slikt bygg godkjent og på norske skilter er nok ikke veldig stor - for å si det mildt.

Men klarer du det, vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Sjekk denne - en hjemmelaget Audi TT!