- Hva er det tøffeste barnesetet som finnes?

Les hva Brooms bilekspert svarte i dagens nettmøte.

ny ferrari stol
ny ferrari stol

Du kan følge nettmøtet med Brooms bilekspert live. Du klikker deg inn på Spør Benny-seksjonen her. Under spørreskjemaet kommer spørsmål og svar ut fortløpende.

Her er et av spørsmålene fra dagens nettmøte:

Hannemor spør: Hei jeg vet ikke om du kan svare på slike spørsmål men jeg er helt blank på området. Det gjelder barneseter. Hva er det tøffeste barnesetet som finnes? Jeg har tenkt å overraske husbonden som kjører Mazda MX-5 og irriterer seg hver gang han må ta med seg barnestolen over fra familiebilen. Derfor har jeg tenkt å kjøpe et ekstra sete til ham og det bør jo matche bilen og se litt kult ut, er du ikke enig?

Benny svarer: Hei Hannemor, så klart jeg kan svare på dette også! Og dette synes jeg høres ut som en veldig hyggelig ide. Det finnes veldig mye snasent også på dette området. Ferrari har for eksempel flere modeller, det bør passe godt i en MX-5. Du finner alle modellene på hjemmesiden deres www.ferrari.com, her er det også en nettbutikk.

Dessuten har Recaro mange modeller som også har veldig bra komfort. I det hele tatt er det smart å legge litt ekstra med penger i barnsete. De billigste er gjerne veldig enkelt laget og ikke spesielt gode å sitte i. Skal ungene trives på langtur, er det viktig at de sitter godt!

Svarer på det meste

Benny Christensen er Brooms egen bilekspert. Benny kan svare på det meste: Enten du lurer på de mest vanlige feilene og manglene på en bilmodell, hva du skal sjekke ekstra nøye før du kjøper, hva som er riktig pris eller feil pris - og hvilke modeller du gjør smartest i å holde deg langt, langt unna!

For å legge inn spørsmål eller lese tidligere svar fra Benny, klikker du deg inn på Spør Benny-knappen oppe på menylinja. Eller klikk her:

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no. Har Benny allerede svart på det du lurer på? Det finner du ut med et kjapt søk. Velkommen - og lykke til!

Er du på bruktbiljakt? Sjekk Brooms store bruktbilguide her: