Honda CR-V: Nå er det sluttsalg på Norges-favoritt

Dagens modell er på vei ut – du kan spare mye penger.

Denne generasjonen av Honda CR V blir straks erstattet, det betyr at det nå er gode rabatter å hente.
Denne generasjonen av Honda CR V blir straks erstattet, det betyr at det nå er gode rabatter å hente.

Honda CR-V har vært en stor suksess i tre generasjoner. Nå er det straks klart for den fjerde – Broom er blant de første som skal få kjøre denne bilen. Tidlig i september setter vi oss på flyet til Tyskland og internasjonal lansering.

Ny modell betyr ofte gunstige kjøp på den "gamle" før den forsvinner helt – og CR-V er ikke noe unntak.

Mest å spare

Nå kan du nemlig spare fra 28.000 til 48.000 kroner på 2012-modellen. En rekke utgaver, både med bensin og dieselmotor har avslag på 44.000 kroner. Dette omfatter både manuell og automatgir. Avtagbart hengerfeste, vinterhjul på alu-felger og metallic lakk er inkludert i prisene.

Aller mest sparer du på 2-liter bensin med automat og navigasjon i utstyrsnivå Executive, den er ned 48.043 kroner, fra 533.043 til 485.000 kroner. Tilsvarende bil, men med dieselmotor får du nå for 534.000 kroner, ned fra 578.043,-.

LES OGSÅ: Denne SUV-en har hatt stor suksess med sjusetersløsning

Ikke umoderne

– Disse kampanjeprisene er absolutt verdt å se nærmere på hvis man vurderer bil i denne klassen. CR-V er fortsatt en kjempefin bil og føles etter min mening slett ikke umoderne ut, selv om den nærmer seg slutten på livsløpet. Og med disse priskuttene blir den naturligvis ikke mindre interessant, sier Brooms bilekspert Benny Christensen.

– I praksis er en del av verditapet de første to-tre årene tatt med dette avslaget. Og selv om prisene nok vil falle litt ekstra på grunn av ny modell, bør ikke dette være noe dumt bilkjøp ut fra økonomiske kriterier heller, sier Benny.

LES OGSÅ: Hvilken bør vi velge – CR-V eller Tiguan?

Sjelden så bra som nå

– Vi skal heller ikke glemme at biler sjelden er så bra som mot slutten av levetiden. Da er eventuelle barnesykdommer for lengst ryddet opp i. De har gjerne også fått flere oppdateringer og blitt finpusset på underveis.

– De aktuelle utgavene her har også mye og "riktig" utstyr innabords. Det er slett ikke tilfeldig at CR-V har blitt kalt et ekte "Norges-bil", avslutter Benny.

LES OGSÅ: Topp 10 – dette er de beste brukt-SUV-ene

Slik ser neste Honda CR-V ut, den skal vi prøvekjøre for aller første gang i september.
Slik ser neste Honda CR-V ut, den skal vi prøvekjøre for aller første gang i september.

Et annet godt tilbud på SUV – det kan du lese om her: