Her satt det et lite barn

Slik så vraket ut etter voldsomt sammenstøt mellom personbil og buss.

Nyheter 
Slik så Lillehammer bilen, en Seat, ut etter den voldsomme kollisjonen med en buss i Nordsetervegen. Foto: Terje Lisødegård, gd.no/ANB
Nyheter Slik så Lillehammer bilen, en Seat, ut etter den voldsomme kollisjonen med en buss i Nordsetervegen. Foto: Terje Lisødegård, gd.no/ANB

Ifølge politiet kom personbilen med en Lillehammer-familie på tre nedover Nordsetervegen. Ca. en kilometer ned for Nordseter smalt den inn i en møtende rutebuss på veg oppover. Personbilen traff bussen sidelengs, og ble flerret kraftig opp på venstre side etter å ha tatt tak i bussens venstre fronthjørne.

Sammenstøtet var voldsomt. Personbilen havnet til slutt sidelengs i snøhaugen på sin høyre side. Det skriver gd.no om hendelsen som fant sted tirsdag.

Bussen kunne ikke kjøres

Ifølge politiet har de tre i personbilen bare pådratt seg lettere skader. Alle tre ble kjørt til sykehuset for undersøkelser. Politiet sier det var redningen for barnet at det satt i barnesete på høyre side, heldigvis ikke på venstre.

Ingen i bussen ble skadet i sammenstøtet.

Både brannvesenet, ambulanser og politiet rykket ut til ulykken. Heldigvis satt ingen i personbilen fast. Bussens kvinnelige sjåfør fikk straks hjelp fra sin arbeidsgiver. Det var ikke mulig å kjøre bussen videre fordi lufttrykksystemer og annet ble ødelagt i kollisjonen.

Farlig føre

Falck måtte sende to store kranbiler til stedet for å få berget kjøretøyene vekk.

Det var relativt stor trafikk i Nordsetervegen på ulykkestidspunktet, men politiet tok seg av dirigeringen.

Føret på vegen var svært farlig, med et tykt snø-sørpelag som gjorde det vanskelig å kjøre.

Du kan lese mer om bil og trafikk hos gd.no - klikk her