Dette må vel være enhver hobbymekanikers drøm? Faksimile fra finn.no
Dette må vel være enhver hobbymekanikers drøm? Faksimile fra finn.no

Her kan du kjøpe ditt eget bilverksted

Hus får du også med på kjøpet!

Hvem har ikke drømt om å ha sitt eget verksted? Et sted hvor man kan fikse, ordne og reparere når det trengs. Ha det lyst og rommelig når man restaurerer bil – og ikke minst ha plass til å lagre en bil eller to (eller tre).

Vi vil tro at de fleste som skrur litt aktivt har tenkt den tanken. Mer enn en gang. Og for all del – det finnes mange fine garasjer og hobbyverksteder rundt om i Norges land allerede.

Stort verksted

Forleden dukket det opp det vi vil beskrive som en sjelden og uvanlig sjanse til å kjøpe seg sitt eget bilverksted. Faktisk på rause 265 kvadratmeter. De fleste villagarasjer blekner da i forhold. En standard dobbeltgarasje er ofte på rundt 36 kvadrat...

Hus får man også med på kjøpet. Det kan jo være greit å ha et sted å spise og sove også – mellom slagene i verkstedet. En pent oppusset enebolig med naturskjønn beliggenhet, står det å lese i boligannonsen. Kan jo være kjekke argumenter å ta med på veien til å overtale andre familiemedlemmer til flytting, det.

Orker man ikke å gå inn til unge- og kjerringmas, ja så finnes det en stue i annen etasje over verkstedet også. Som også har egen terrasse om man føler for å slappe litt av i solveggen. Det kaller vi luksus...

Se hva som skjulte seg i den gamle garasjen

Velutstyrt, romslig verksted med god takhøyde. Dette er noe mange drømmer om. Faksimile fra finn.no
Velutstyrt, romslig verksted med god takhøyde. Dette er noe mange drømmer om. Faksimile fra finn.no

Drømmeeiendom

Eiendommen som er tilsalgs for 7,2 millioner kroner ligger i Hobøl i Østfold, ikke langt fra E18.

Se hele annonsen og alle bildene her:

Som det står i annonsen for eiendommen: Dette er vel drømmeeiendommen for enhver hobbymekaniker?

Det tror jeg vi bare kan skrive under på, først som sist. I alle fall når det gjelder verkstedbygningen. Det er av en eller annen grunn den vi husker best etter å ha sett annonsen...

Les også: Roger har garasje på 250 kvadratmeter

Stor stue og kontor med terrasse utenfor, over verkstedet. Faksimile fra finn.no
Stor stue og kontor med terrasse utenfor, over verkstedet. Faksimile fra finn.no

Stor tomt

Videre står det å lese om denne i annonseteksten:

1. etasje (BRA 162 kvm): Garasje/verksted, mekkerom, trapp, teknisk rom og brannsikkert rom. Adkomst via gangdør og leddporter. Takhøyde ca 3,55 m.

2. etasje (BRA 103 kvm): Lagerrom (via leddport), entre, rom for våtrom, lager og stue/kontor. Direkte adkomst fra terreng. Adkomst via gangdør og leddport.

Tomten er forøvrig på 1,8 mål, så de bilene man ikke får plass til inne i verkstedet, bør man jo ha muligheter for å lagre utendørs.

Les også: Dette er en sjelden klassiker-sjanse