Her har den eldre mannen fått nok av den bøllete ungdommen, og har hentet fram pistolen. Plutselig er rollene byttet om ...
Her har den eldre mannen fått nok av den bøllete ungdommen, og har hentet fram pistolen. Plutselig er rollene byttet om ...

Her får pøbelen en skikkelig lærepenge

Du skal være litt forsiktig med hvem du legger deg ut med! Se video:

Noen ganger kan det straffe seg å være bråkjekk. Det får den unge mannen i klippet under erfare. Han kjører forbi en eldre mann og stopper bilen sin på tvers i veibanen for å sperre veien.

Så kommer han løpende ut av bilen, for å ta den eldre sjåføren. Hva som er bakgrunnen for hendelsen vet vi ikke, men sistnevnte har kamera montert på dashbordet som fanger opp dramatikken som straks vil følge.

SE OGSÅ: Unngikk kollisjon - men så smeller det likevel

Henter jernstang

Den eldre mannen er ikke spesielt interessert i å prate med den rasende bilisten som kommer løpende, og forsøker å rygge unna. Men kommer ikke så langt, og blir snart tatt igjen.

I klippet kan du høre hvordan den pøbelen forsøker å komme seg inn i bilen – uten å lykkes. Siden han ikke klarer det, løper han tilbake til sin egen bil, og henter en diger jernstang.

SE VIDEO: Her er sjåførene du aldri vil møte i trafikken

Trekker pistolen

Så kommer han tilbake, denne gangen skal han ikke stoppes av vinduet på bilen. Og det blir han ikke heller – men plutselig stopper han likevel. For nå har nemlig den eldre herremannen som han skal ta kommet ut av bilen – og han har en pistol!

Plutselig er rollene byttet om – i et intenst drama, med andre bilister som storøyde vitner.

Klikk på videovinduet under og se hva som skjer:


Russian Road Rage Went Up A Few Notches - Watch More Funny Videos

SE VIDEO: Drar fram pistolen når de skal skrive skademeling