Her er verdens største fornøyelsespark

Ferrari World åpner neste år og blir drømmen for både store og små.

Ferrari World
Ferrari World

Lurer du på hvor du bør legge familieferien neste år? Vel, da er dette en god kandidat! I 2010 åpner nemlig Ferrari World Abu Dhabi dørene for første gang.

Dette er verdens første Ferrari temapark og samtidig verdens største innendørs fornøyelsespark.

Arbeidet ble påbegynt i god tid før finanskrisen og prosjektet er - i kjent stil for denne delen av verden - fullstendig gigantisk.

Berg-og-dalbane

Under det røde taket som er inspirert av Ferraris design, finner vi til sammen 100 000 kvadratmeter med opplevelser. Logoen på taket er selvfølgelig også den største Ferrari-logoen noensinne.

Peiling på Ferrari? Ta quizen her:

Her kan du prøve verdens raskeste berg-og-dalbane som har makshastighet på over 200 km/t. Eller du kan teste G-kreftene i katapulten som sender deg 62 meter opp i lufta (og gjennom taket) - og så brutalt ned igjen.

Over 20 attraksjoner

Ferraris egen Formel 1-simulator er på plass - den gir "bilspill" en helt ny mening.

De yngste kan prøve seg på Ferraris Racing skole under kyndig veiledning. Til sammen er det over 20 attraksjoner å velge mellom.

Her kan du se hvordan det ser ut i en Ferrari-butikk:

I tillegg har Ferrari sin egen butikk på over 1300 kvadratmeter hvor du kan kjøpe alt mellom himmel og jord med Ferrari-logo på. Det er selvfølgelig en rekke spisesteder, blant dem to restauranter inspirert av Maranellos kjøkken.

Offroadkjøring

Og blir du lei av alle opplevelsene, kan det jo være greit å vite at du finner noen av verdens fineste strender i området

Hotellstandarden er skyhøy og 50 minutter unna med bil finner du Dubai, som blant annet kan by på en gigantisk innendørs skibakke.

Og selvfølgelig: Er du først på disse kanter av verden, bør du også prøve deg på offroadkjøring i ørkenen. Anbefales!

Spillduell: Hvem har best Ferrari? Les mer her:

Ferrari World
Ferrari World