Her er superbilen du har råd til

Du får den fra 300 000 kroner - og du går ikke konk av å eie den heller.

Honda NSX er superbil   til overkommelig pris. (Foto: Sigmund Bade)
Honda NSX er superbil til overkommelig pris. (Foto: Sigmund Bade)

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen her på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre. Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Tor-Ivar spør

God morgen Benny! Har akkurat tatt dagens første kaffekopp med min gode kollega Inge og vi har drømt oss litt bort på en kald og mørk desembermorgen. Diskusjonen har handlet om superbiler og vi har et spørsmål til deg:

Finnes det en superbil som "vanlige" folk har råd til å eie? Da mener jeg ikke Golf GTI eller noe sånt, men ekte superbil. Noe som ser ut som det er laget for å kjøres på racerbane og som går skikkelig bra. Vet du kan få gamle Ferrarier og lignende til en hyggelig pris, men vi tenker moderne bil som både kan kjøpes og brukes uten av man går helt konk. Håper på raskt svar da jeg snart skal sende ønskeliste til nissen!

Benny svarer:

God formiddag Tor-Ivar. Jeg har et veldig godt forslag til deg: Nemlig Honda NSX!

Dette er en ekte superbil. Ayrton Senna var med på utviklingen og sørget for at kjøreegenskapene skulle bli meget bra. Den går bra og jeg synes designet er fullt på høyde med de beste konkurrentene.

Det viktigste er at denne bilen er laget for å skulle kunne brukes - og faktisk tåle mange års bruk. Selvfølgelig går en NSX også i stykker til slutt, men kvaliteten er jevnt over meget bra. Deler koster litt, men heller ikke dette er oppe i tradisjonell superbil-klasse. Du kan få biler fra rundt 300 000 kroner og oppover. Sikkert ikke lurt å kjøpe den aller, aller billigste.

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen - klikk her:

Velkommen - og lykke til!

På bruktbiljakt? Sjekk oversikten i Brooms bruktbilguide - klikk her:

Huffda - en liten snurring... (Foto: Benny Christensen)
Huffda - en liten snurring... (Foto: Benny Christensen)