Her er seks (h)julegaver til bilen

Hva gir du til bilen som har alt? En av disse, så klart!

Crestock (Foto: Crestock)
Crestock (Foto: Crestock)

Er du blant de heldige som allerede er ferdig med julegavene til venner, kjente og familie? Og kanskje har penger igjen og har lyst til å kjøpe noen flere – det er jo så koselig på kjøpesentrene nå, med nisser, gløgg og pepperkaker... Da kan du jo kjøpe noe til bilen din. Her er våre gavetips:

Wunderbaum, ca kr. 25,-

Wunder-baum
Wunder-baum

Hvorfor er det bare hjemmet som skal pyntes til jul? Er det noen tid på året man virkelig kan tillate seg å henge opp disse små grantreene i papp, som kalles Wunderbaum – og som finnes i mange fine farger - så må det være akkurat nå.

Ikke koster de mye heller. Legger du igjen en 20-kroning på nærmeste bensinstasjon – ja, så er du innehaver av ett. Det er bare en eneste bakdel med dem - de lukter nemlig noe aldeles forferdelig...
Statoilkopp, kr 149,-

Statoil-koppen
Statoil-koppen

Den perfekte gaven til den aktive bilist! Et par Statoilkopper som troner på toppen av dashbordet i bilen viser at du er en ekte landeveiens ridder. Det er selvfølgelig litt nedtur at de praktiske og lekre koppholderne ikke lenger følger med koppen når du kjøper. Men du får dem heldigvis gratis med hvis du spør.


Drikkevarmer, ca kr 100,-

Vannkoker(12volt-biltema)
Vannkoker(12volt-biltema)

Er du langt fra nærmeste bensinstasjon og sliter med å få fylt kaffekoppen? Da er denne geniale 600 milliliters drikkevarmeren til å feste på vindusramma redningen. På ca 20 minutter varmer den 4 kopper vann. Et lite glass med pulverkaffe i hanskerommet og noen sukkerbiter i midtkonsollen - og vips har du din egen rullede kaffebar! Fås på bilrekvisitabutikker.

Julegran, ca kr 50,-

Juletre-til-bil
Juletre-til-bil

Hakket hvassere blir det om du kliner en hel 50-lapp i disken. Da får du nemlig et ekte plastikk-juletre, som er ca.15 cm høyt og som du kan feste i ruta med en sugekopp. Og ikke nok med det! Her finnes nemlig en ledning med kontakt til sigarett-tenneren også. Hvis du plugger inn denne får du lys med mange forskjellige farger på treet ditt også.


Terninger, ca kr 75,-

Rosa-terninger
Rosa-terninger

Hvis du virkelig skal vise omverdenen at du er en verdensvant kar (eller dame) som frekventerer Casinoene i Monaco og en racer ved spillebordene i Las Vegas, kommer du nesten ikke utenom disse kledelige terningene i mykt og deilig puse-stoff. Dette er virkelig bilpynten som gir deg respekt og kredd i de riktige miljøene.


Oppvarmet isskrape, ca kr 125,-

Isskrape
Isskrape

Dette er absolutt det siste nytt for tekno-freaker. Den kan fungere påfølgende to måter:

Alt. 1. Gå ut og start opp bilen, plugg inn isskrapa i sigarett-tenneren. Gå inn igjen, og ta morgenstellet. Når du litt senere kommer ut, er isskrapa ferdig oppvarmet – og ruta isfri fordi bilen har stått og gått.

Alt. 2. Mer miljøvennlig. Gå ut. IKKE start bilen, bare sett på tenninga og plugg inn skrapa.Gå inn og ta morgenstellet. Når du kommer ut er skrapa oppvarmet, men bilen starter ikke fordi isskrapa har tappet batteriet for strøm. Prøv å rekke bussen...