Her er alle Broom-høydepunktene

Gikk du glipp av noe fra vårens sesong? Her er alt samlet. Les og se video!

Jan Erik kjører Can Am
Jan Erik kjører Can Am

Nå er det slutt for denne gang for Broom på TV, men her på Broom.no fortsetter vi hele sommeren. TV-gutta er er dessuten allerede i gang med produksjon til høstsesongen. Har du noen ideer, send en e-post til tips@broom.no.

Program 1

Tufte-og-Jan-Erik
Tufte-og-Jan-Erik

Se høydepunktene program 1

I første program tok Jan Erik med seg Mercedes sin nye stjernegris til hele Norges stjerneekspert, Knut Jørgen Røed Ødegaard. Vi tror det er første gang Larssen har møtt noen som prater med enn seg selv.

I tillegg til E-klasse sedan kjørte Tommy Rustad KTM-X-Bow. I Nice fikk Broom kjøre Ford Focus RS, og første gjest i Broom Racing var Olaf Tufte.

Program 2

Audi A4 Allroad
Audi A4 Allroad

Se høydepunktene fra program 2

Trenger du virkelig firehjulstrekk for å komme frem? Jan Erik kjører den nye Audi A4 Allroad mot en A4 med forhjulstrekk. Hvor mye lenger kommer du med trekk på alle fire hjul?

Toyota iQ ble testa i Rignes sine lokaler, og i Stavanger ble vi kjent med Stig Bakke. Han har en av Norges aller tøffeste garasjer, og over to programmer fant vi ut hva som er raskest av Dodge Viper SRT-10 og Porsche Carrera GT. Lars Bohinen var gjest i Broom Racing.

Program 3

Peugeot 308 CC (Foto: Tor Bergebakken)
Peugeot 308 CC (Foto: Tor Bergebakken)

Se høydepunktene fra program 3

I Dubrovnik fikk Broom prøve en Peugeot 308 CC på fantastiske veier, og på Rudskogen fikk du det endelige svaret på hva som er raskest av Dodge Viper SRT-10 og Porsche Carrera GT. <i>Men det gikk ikke helt uten uhell. </i>

Ståle Fargaas kjører et beist av en skogsmaskin, og seerne svarte på tiltale da Jan Erik ba om å få tilsendt bilder. Johan Golden kjørte en heller klønete runde på Rudskogen.

Program 4

Titt-tei Jan Erik ser gjennom siderutene på det som etterhvert blir en Volvo.
Titt-tei Jan Erik ser gjennom siderutene på det som etterhvert blir en Volvo.

Se høydepunktene fra program 4

Broom dro til Gøteborg og Volvo for å være med på byggingen av en eksklusiv S80. Du fikk være med på hele prosessen, fra rullene med stål mates inn i stansemaskinen, til det magiske "marriage-point" der karosseri og motor forenes - og videre til montering av interiør osv. Og ikke minst fikk vi en kommentar fra han som i sin tid designet bilen.

I tillegg ble VW Golf GTI prøvekjørt, vi ble kjent med et yrende amcar-miljø i Halden, og "kokke-Wenche" var gjest i Broom Racing.

Program 5

Jan Erik kjører Can Am
Jan Erik kjører Can Am

Se høydepunktene fra program 5

Can Am Spider er en skikkelig raring. Med to hjul foran og ett bak er det en krysning av ATV og sykkel. Vi lurte på var om du kan være med i en ekte MC-klubb med dette kjøretøyet.

Toyota Urban Cruiser ble omdøpt. Du har kanskje hørt om Volvo P1800, men visste du at det fantes en P1900 - basert på Chevrolet Corvette? I Broom Racing hadde vi med oss en ekte spellemann - Øystein Sunde.

Program 6

Jan Erik drar til sjøs - med en skikkelig drømmebåt!
Jan Erik drar til sjøs - med en skikkelig drømmebåt!

Se høydepunktene fra program 6

Princess 95 er en av de aller største og dyreste båtene Jan Erik noensinne har vært på tur med. I fantastiske omgivelser i Geirangerfjorden finner Jan Erik ut av skutas hemmeligheter.

Du har sikkert lagt merke til at mange liker å gjøre noe ekstra med bilene. BMW Individual er stedet for BMW-eiere som ønsker seg mer enn bare større felger. Broom har også plukket ut 10 vanvittige ombygginger. Henriette Bruusgaard var med i Broom Racing, og Peugeot 3008 ble prøvekjørt i Dubrovnik.

Program 7

Vi ga de tre bilene en rekke harde utfordringer. (Foto: Minstemann)
Vi ga de tre bilene en rekke harde utfordringer. (Foto: Minstemann)

Se høydepunktene fra program 7

Program 7 var viet terrengkjøring. Jeep, Land Rover og Toyota Land Cruiser-klubbene stilte opp med sine aller beste biler til duell. Hvem tror du klarte seg best?

Mitsubishi i-Miev er en bil for fremtiden. Foreløpig har den en pris på 10 millioner kroner, men dette kan fort bli en populær elbil innen kort tid. I Broom Racing fikk du møte Dagfinn Lyngbø.

Program 8

TV2s sykkelekspert er siste mann ut i Broom Racing. (Foto: Bjørn Olav Amundsen)
TV2s sykkelekspert er siste mann ut i Broom Racing. (Foto: Bjørn Olav Amundsen)

Se høydepunktene fra program 8

I sesongens siste program blir det mc, båt og bil. Det blir flerbruksduell med Citroën C3 Picasso og VW Caddy i hovedrollen. Marex er et norsk båtbyggerfirma og dagens båt har fått tilbake den praktiske akterkabinen fra gamledager. Vi får hjelp av en politimann til å teste to motorsykler. Dag Otto Lauritzen er sistemann ut i Broom Racing.

Håper du liker det du ser. Du er velkommen til å diskutere programmet og komme med ideer til forbedring på Broom-forumet!