Her er alle Broom-høydepunktene

Gikk du glipp av noe fra Broom Live? Klikk her for å gjennoppleve høstens sesong.

Panamera er Jan Eriks favoritt Porsche, (Foto: Minstemann)
Panamera er Jan Eriks favoritt Porsche, (Foto: Minstemann)

Aldri har Jan Erik vært så entusiastisk. Endelig fikk han en times livesending om bil - i beste sendetid på TV 2..

- Jeg gleder meg vilt! Dette blir noe helt nytt. Jeg har fått et fantastisk studio å boltre meg i. Her blir det gjester, kule biler, snåle kjøretøyer, tohjulinger, støvsugere - ja og så en helt unik trebåt, sa Broom-Larssen før premieren.

Nå er det over for denne gang, men forberedelsene til neste sesong er allerede godt i gang. Og for å døyve abstinensene har vi samlet høydepunktene til alle programmene i høstsesongen her. Hele programmer finner du på tv2sumo.

Gikk du glipp av vårsesongen? Klikk her.

Program 1

Jon Almaas er klar for en fartsfylt dag på Rudskogen ! (Foto: Bjørn Olav Amundsen)
Jon Almaas er klar for en fartsfylt dag på Rudskogen ! (Foto: Bjørn Olav Amundsen)

Se høydepunktene fra program 1

Jon Almaas er en av Norges mest populære programledere, men hvor god er han til å kjøre bil? Det finner vi ut på Rudskogen hvor han får kjøre Broom-Volvoen mot klokka.

I tillegg får du se en av verdens verste biler, vi finner ut om blinde kan kjøre bil, Atle Gulbrandsen tester BMW X1 og får en sniktitt på kliss nye Jaguar XJ. Klikk på linken ovenfor å se klippene.

Program 2

Petter-og-Henning (Foto: Rune Løyning)
Petter-og-Henning (Foto: Rune Løyning)

Se høydepunktene fra program 2

Rally har vokst enormt i popularitet i Norge takket være to brødre fra Spydeberg. Petter og Henning Solberg har bevist at de håndterer fire hjul bedre enn de fleste, men hvordan er de på tre? Broom-studioet blir fylt opp av rallybiler og en av brødrene vinner den ultimate Broom-premien.

Men det er ikke bare gutta som kan kjøre bil. May-Helen Dahl er en av Norges beste driftere og viser hvordan du røyklegger hele Rudskogen med stil. Atle Gulbrandsen drar på jakt med Subaru Outback og vi får et innblikk i Aston Martins historie.

Program 3

MX-5
MX-5

Se høydepunktene fra program 3

Mazda MX-5 har blitt verdens mest solgte roadster i løpet av sine 20 år på markedet. Dette feires med bløtkake, en test av siste generasjon, og et lite MX-5-treff inne i Broom-garasjen.

Du får også se at gamle vrak kan bli nye skatter takket være kreative sjeler fra Fretex, Tom Stiansen prøver seg på Rudskogen og vi får test av flerbruksbilen Peugeot 5008.

Program 4

Se høydepunktene fra program 4

Calle
Calle

Du bør kunne kjøre traktor når du er storbonde, men tror du jakten-Calle er flinkere enn Tommy Rustad? Svaret får du i Broom Live nummer fire.

I Kongsberg er det en fantastisk samling, til og med en vaskeekte bensinstasjon fra gamle dager. Vi blir kjent med sjarmøren 2CV, mens Atle kjører en Citroën med en enorm frontrute.

Program 5

Seilbåt
Seilbåt

Se høydepunktene fra program 5

Larssen tar seg en tur til sjøs med Pål Fevangs fantastiske seilbåt. Med et storseil på 120 kvadratmeter og en prislapp på 40 millioner er dette en skikkelig drømmebåt.

Drømmebilen tar form av nye Toyota Land Cruiser i personbilutgave. Vi lærer også mer om Bobla, og Alex Rosén serverer en skikkelig røverhistorie.

Program 6

Veyron
Veyron

Se høydepunktene fra program 6

Bugatti Veyron er en ekstrem superbil, så hvordan går det når en vanlig familiefar får prøve seg bak rattet? Bilen er Arne Fredly sin, men han tar med seg en enda raskere bil i studio.

Vi lærer mer om miljøbiler, både dagens alternativer og fremtidens løsninger. Kari Traa prøver seg på racerbanen, og Atle Gulbrandsen har vært i Tsjekkia for å prøvekjøre Skoda Superb.

Program 7

Se høydepunktene fra program 7

Uglands fantastiske bilsamling inneholder blant annet en Lamborghini Countach.
Uglands fantastiske bilsamling inneholder blant annet en Lamborghini Countach.

Det blir også en stor dose action når Vegard hopper flere meter med en trailsykkel - inne i studio. Det blir ikke mindre fartsfylt når Atle får kloa i Murciélago SV, tidenes raskeste Lamborghini.

Men trenger du noe kjapt for hele familien er kanskje Lexus IS-F et bedre valg. Ford Mustang Boss 302 er et fartsmonster fra 70-tallet og bare én av bilene i Uglands fantastiske samling.

Her finner du alle høydepunktene fra vårsesongen.