Her endte prøveturen med Ferrari

Rett i grøfta etter forbikjøring.

Den knallrøde Ferrarien er et trist syn etter utforkjøringen.  (Foto: Sindre Valle/oa.no/ANB)
Den knallrøde Ferrarien er et trist syn etter utforkjøringen. (Foto: Sindre Valle/oa.no/ANB)

Føreren av en sportsbil med prøveskilter blir anmeldt etter utforkjøring i høy fart.

Ulykken skjedde langs Riksveg 4 like nord for CC-Martn ved Gjøvik. Både fører og passasjer ble sendt til sykehuset for sjekk. Ingen andre biler var involvert.

Del med Facebook-vennene dine

Snurret tilbake i vegbanen

Bilen med prøveskilter hadde retning nordover, og kom trolig utenfor vegbanen på venstre side i forbindelse med en forbikjøring.Vitner forteller om høy fart.

Sporene viser at bilen var ute i grøfta og har snurret tilbake i vegbanen. Både politi, sykebil og brannbil rykket ut, og bilen måtte berges.

Politiet sier at møtende trafikk kunne gjort ulykken svært alvorlig, har beslaglagt førerkort og vil anmelde bilføreren.

SE OGSÅ: Han har laget sin egen Bugatti Veyron...

Skikkelig skadet

Sindre Valle som har tatt bildet av Ferrarien, forteller til broom.no at det var veldig mye sand og grus på veien, noe som kan ha vært en medvirkende årsak til at Ferrari-sjåføren mistet kontrollen.

- Bilen var skikkelig skadet på høyresiden og det samlet seg raskt veldig mange skuelystne rundt Ferrarien. For meg så det ut som de hadde forsøkt å kjøre forbi, men ikke hatt tilstrekkelig sikt framover. Det var i alle fall ikke noe pent syn, forteller Valle.

SE OGSÅ: Når du ikke har råd til Ferrari...