volvo xc90 førerløs (Foto: Jan Gunnar Kolstad, ba.no/ANB)
volvo xc90 førerløs (Foto: Jan Gunnar Kolstad, ba.no/ANB)

Her endte den ville ferden

Førerløs Volvo braste gjennom gjerde, tok med seg en bod - og stoppet i rekkehus. Se video:

Klokken 1815 torsdag fikk politiet melding om at en bil hadde rast inn i tre rekkehus på Kråkenestoppen. Det skriver Bergensavisen.

Ingen kom til skade i den bisarre ulykken.

– Dette kunne gått skikkelig ille, sier politibetjent Andreas Nordbø på stedet.

Det som skjedde var at en dame hadde parkert bilen sin i Kråkenestoppen. Da bilen var parkert, begynte den å trille.

Den raste gjennom et gjerde utenfor en bolig, tok med seg boden ved det neste huset, og endte opp i inngangspartiet til Dag Hansen.

510910

Helt uvirkelig

– Dette er helt uvirkelig. Bare 30 minutter før dette skjedde, drev ungene våre og lekte der som bilen nå har havnet, sier han til BA.no.

– Hadde det ikke vært for at vi skulle på Lagunen en tur, kunne ungene mine Mikael (9) og Natalie (4) lekt der da bilen braste inn huset vårt. Natalie sto for eksempel påkledd og ventet på oss andre ved inngangspartiet. Tenk om dette hadde skjedd akkurat da, sier Hansen.

Svært oppskaket

Politiet vet ennå ikke om årsaken rett og slett er at sjåføren, som er en voksen dame, hadde glemt å sette på håndbrekket. – Det er det for tidlig å si noe om. Det blir vurdert om bilen skal sjekkes teknisk. Men foreløpig vet vi bare at kvinnen parkerte bilen og at den senere begynte å trille. Og det er jo ganske bratt der bilen sto, sier Nordbø.

Mange skuelystene samlet seg rundt ulykkesstedet i kveld.

– I løpet av mine ni år i politiet har jeg aldri vært med på noe lignende, sier Nordbø.

– Hvordan har bileieren det?

– Hun er natuligvis svært oppskaket, men blir ivaretatt av gode naboer.

Del med Facebook-vennene dine

Du kan lese mer om bil og trafikk på ba.no - her:

Ved dette inngangspartiet lekte MIkale (9) og NAtalie (4) kun 30 minutter før denne bilen braste inn i huset. - Dette kunne gått skikkelig ille, sier politibetjent Andreas Nordbø.  (Foto: Jan Gunnar Kolstad, ba.no/ANB)
Ved dette inngangspartiet lekte MIkale (9) og NAtalie (4) kun 30 minutter før denne bilen braste inn i huset. - Dette kunne gått skikkelig ille, sier politibetjent Andreas Nordbø. (Foto: Jan Gunnar Kolstad, ba.no/ANB)

LES OGSÅ: Her er en annen Volvo XC90 ute på ville veier