Her bygges det bilstereo i Speedo – med planke og hammer!

Vil den ikke inn – så skal den. Se video!

Denne ikke helt solbrune karen valgt speedo som egnet antrekk da han skulle sette inn SUV kassen i Golfen sin. Og til den 'delikate' jobben var hammer det naturlige verktøyet...
Denne ikke helt solbrune karen valgt speedo som egnet antrekk da han skulle sette inn SUV kassen i Golfen sin. Og til den "delikate" jobben var hammer det naturlige verktøyet...

Det er mange som synes det er morsomt å bygge stereoanlegg i bilen sin. Selvgjort er velgjort, er det et uttrykk som heter. Men det trenger ikke nødvendigvis være sant hver gang ...

Vi har i alle fall funnet et klipp som på ingen måte burde være noen veiledning for dem som akkurat nå sitter med en subkasse de vil ha inn i bagasjerommet.

Del med dine Facebook-venner

Det er lett å finne feil med denne jobben. Og vi kan jo begynne med klærne. Speedo er i utgangspunktet et antrekk forbeholdt livreddere og de som rett og slett ikke bryr seg om at de ser – ja, dumme ut, rett og slett.

Legg til et verktøybelte samt (selvfølgelig) sokker i sandalene – og du gjør ikke saken noe bedre. Men det er altså det denne karen har valgt som "snekker/mekaniker"-antrekk når høyttaleren skal på plass i bagasjerommet.

SE VIDEO: Ikke rart hun holder seg for ørene!

Tarzan-mekaniker

Du blir kanskje litt skeptisk av at det på bildet er en hammer. Det gjorde vi også. Det er sjeldent et egnet verktøy for denne typen jobber. Men vår venn som tilsynelatende er fra Øst-Europa et sted, har ikke tenkt å la det stoppe progresjonen. Denne subkassen skal på plass – koste hva det koste vil.

Men om du likevel ikke liker bilen din, blåser i om du ødelegger stereoanlegget og dessuten skal på kostymeball utkledt som Tarzan etterpå, kan jo denne videoen være en lite veiledning likevel.

Klikk på videovinduet for å se den ville monteringsjobben:

http://www.liveleak.com/view?i=a98_1321735791

SE VIDEO: Denne gamle Volvo-en er på BMW-jakt