Her blir han tatovert. I en bil. Med rallysjåfør bak rattet

Her snakker vi litt av et eksperiment. Se video:

Mange av oss har kanskje på et eller annet tidspunkt lekt med tanken om å ta en tatovering.

Men hvordan ville du stilt deg til å gjøre det i en bil i fart, med en av Norges beste rallysjåfører bak rattet?

Det er akkurat det Jørn Idar Almås Kvig (32), fra Brønnøy i Nordland har gjort.

Han ble oppfordret av kona til å melde seg opp for å vinne en tatovering. Lite visste Jørn Idar om at det skulle gjøres i baksetet på en bil – med Mads Østberg bak rattet...

Etterlysning på Facebook

Bakgrunnen for stuntet er følgende: Den norske Citroën-importøren gikk ut med etterlysning til et eksperiment på Facebook, hvor de oppfordret folk som ønsket seg en gratis tatovering til å melde seg på. En av dem som meldte seg var Frisbeegolf-entusiasten Jørn Idar.

– Citroën har alltid hatt komfort som sitt viktigste fokusområde gjennom hundre år med bilproduksjon, hvilket også har vært ekstremt viktig i utviklingen av nye C5 Aircross. I den anledning ønsket vi å gjøre et eksperiment for å teste om Citroen C5 Aircross' komfort er så god som pressen har spekulert i, forteller Stein Pettersen som er PR- og informasjonssjef for Citroën i Norge.

Norsk PR-stunt gikk verden rundt

Tatovere i fart

– Vi satte Mads Østberg bak rattet gjennom krappe svinger og humpete veier på Vestlandet, samtidig som vi skulle tatovere en person i baksetet, i fart, forteller Pettersen.

Den jobben gjør tatovør Jeanette Fjelldahl (34). Hun har gjort seg bemerket i bransjen ved en rekke anledninger og står som vinner av en rekke kategorier under Stavanger Tattoo Convention, blant annet Best Color Tattoo. Jeanette har også jobbet som kunstner og leverer verk på bestilling.

Nå skal hun altså jobbe under helt andre forhold enn det hun er vant til – med en "kunde" som neppe er helt avslappet han heller.

Hvordan dette går må du få med deg i videovinduet øverst i denne artikkelen!

Stuntet til Ann-Mari og Martin gikk viralt – se mer her:

Se video: Her er hun sperret inne i superbilen