Her blir du sommerens partykonge

Den selges som campingvogn - men gir deg mye mer!

Her har du et bra utgangspunkt for sommerfester   det er bare å lasse på hengeren og dra avgårde! (Foto: Privat/finn.no)
Her har du et bra utgangspunkt for sommerfester det er bare å lasse på hengeren og dra avgårde! (Foto: Privat/finn.no)

En av de mest spesielle annonsene på finn.no akkurat nå er denne: Blant 4574 campingvogner dukker det opp noe som er bygget på et campingvogn-understell - og som garantert vil gjøre deg til kongen eller dronningen av de fleste campingplasser.

Kurt fra Auklandshamn selger nemlig det han kaller en partyhenger. Og når vi ser bildene av den, er det ikke vanskelig å se for seg at dette er et veldig godt utgangspunkt for sommerfester.

Del med Facebook-vennene dine

1300 kilo

Oppå campingvognunderstellet finner vi nemlig ikke mindre enn jacuzzi med plass til seks personer, bar med tappeanlegg, kjøleskap, gassgrill, stereoanlegg og vask - samt romslig sittegruppe.

Klikk her for å se annonsen:

Alt dette kan du altså trekke med deg dit du vil. Egenvekten er på 1300 kilo - det er nok før du fyller opp jacuzzien. Og apropos den: Her følger det også med en gassvarmer som bruker ca to timer på å få vanntemperaturen opp i 37 grader.

Greit å vite hvis du ikke har tilgang til verdens største varmtvannstank...

Mer lyst på båt med jacuzzi? Sjekk denne!

Under tak

Hengeren er bygget i 2011 og godkjent som "hjemmebygg". Som Kurt er inne på i annonsen går det utvilsomt også at å leie den ut, til for eksempel utdrikkingslag og bursdager.

Hvis værgudene krangler, er det forresten bare å montere opp et 60 kvadratmeter stort telt over det hele - så fortsetter partyet selv om regnet høljer ned.

Så har du ikke bestilt Sydenferie ennå og har feriepengene i behold, er dette kanskje ikke det dummeste du kan bruke 150.000 kroner på akkurat nå?

En av de mest spesielle annonsene på campingvogn-seksjonen til finn.no akkurat nå. Her kan du kjøpe din egen partyhenger.
En av de mest spesielle annonsene på campingvogn-seksjonen til finn.no akkurat nå. Her kan du kjøpe din egen partyhenger.

LES OGSÅ: Slik blir du helt sjef på campingplassen