Når oppmerkingen forsvinner   da kan det skje litt av hvert på en parkeringsplass. Her er det noen som kommer til å måtte vente før de kommer seg ut! (Foto: Lars Sørnes, bladet.no/ANB)
Når oppmerkingen forsvinner da kan det skje litt av hvert på en parkeringsplass. Her er det noen som kommer til å måtte vente før de kommer seg ut! (Foto: Lars Sørnes, bladet.no/ANB)

Her blir det ikke lett å komme ut

Slik kan det gå når snøen skjuler oppmerkingen.

Parkeringskulturen i Stjørdal har vært diskutert mange ganger, og Stjørdalens Blad har laget flere saker på snedige og merkelige parkeringer.

Fredag formiddag skjedde det igjen.

På parkeringsplassen mellom Torgkvartalet og Bunnpris i Stjørdal sentrum var det en periode tilløp til kaos. Enkelte biler parkerte i tre rekker, slik at de midterste bilene ikke hadde mulighet til å komme seg ut.


Stor utfordring

– Huff, er det mulig?

- Vet nesten ikke hva jeg skal si. Det er et par biler som har en stor utfordring ser jeg, sier politioverbetjent Arne Henrik Ulvin ved Stjørdal lensmannskontor når han får bildet tilsendt.


- Noen har jo parkert sist

– Det skal gå an å se at dette blir trøbbel. Noen har jo parkert sist og burde absolutt fått med seg hvor de andre har parkert, understreker han.

Politioverbetjenten rister bare på hodet og er oppgitt hvordan enkelte sjåfører parkerer bilene sine.

Du kan lese mer om bil og trafikk på bladet.no - her:


SE VIDEO: Er hun verdens dårligste i lukeparkering?