Johnny ble frastjålet både biler og nøkkelsett,. men visste råd. Han utlovet en bil i dusør   og nå både stjålne biler og nøkkelsett kommet tilbake. (Foto: privat/ta.no/ANB)
Johnny ble frastjålet både biler og nøkkelsett,. men visste råd. Han utlovet en bil i dusør og nå både stjålne biler og nøkkelsett kommet tilbake. (Foto: privat/ta.no/ANB)

Han har gitt bort en bil i dusør

Bilutleier Johnny sørget for effektiv forbryterjakt.

En strøm av tips gjorde at innbruddet hos Telemark utleie AS på Herøya nå er oppklart. Hovedtipseren har fått en bruktbil til odel og eie, skriver ta.no:

Ja, nå har absolutt alt kommet til rette, sier daglig leder Johnny Fåberg i Telemark utleie. En strålende fornøyd bilutleier kan slå fast at forbryterjakten den siste uken har gitt resultater.

Del med Facebook-vennene dine

- I løpet av de to første dagene kom alle bilene til rette og nå har også datamaskinen og bilnøklene dukket opp på mitt kontor, sier en fornøyd daglig leder. Til og med papirene som forsvant under tyveriet har Fåberg fått tilbake.

LES OGSÅ: Alle bilene funnet

EU-godkjent bruktbil

Til sammen 20 bilnøkler forsvant under innbruddet og bedriftslederen fryktet en stund at alle låsene måtte byttes ut. Dette hadde i så fall gitt en kostnad på 4-6000 kroner for hver bil.

En person bidro med de viktigste opplysningene og vedkommende har nå fått en EU-godkjent bruktbil i dusør. Bilen ble levert ferdig omregistrert.

LES OGSÅ: Gir bil i dusør for oppklarende tips

15 tips

- Dusøren ble noe høyere enn planlagt, men det var det verdt, sier Fåberg.

Etter at han gikk ut med dusøren i media og på Facebook fikk han inn rundt 15 tips. Noen av dem var helt ubrukelige, men de viktigste tipsene førte til at tyvene er avslørt og tyvegodset tilbake i lokalene på Herøya.

Du kan lese mer om bil og trafikk på ta.no - her:

LES OGSÅ: Snakk om frekke og uheldige dieseltyver