Halvt ihjelfrosset fører fikk motorsykkelen inndratt

Nektet sykehusbehandling da han ble stoppet av politiet.

Enkelte steder i verden kan man klare seg med lite klær på en tohjuling. Australia i april måned er ikke et slikt sted. (Illustrasjonsfoto) (Foto: Stein Hallingstad, SCANPIX)
Enkelte steder i verden kan man klare seg med lite klær på en tohjuling. Australia i april måned er ikke et slikt sted. (Illustrasjonsfoto) (Foto: Stein Hallingstad, SCANPIX)

Det hører trolig med til sjeldenhetene at motorsyklister kler seg så dårlig at de nesten tar livet av seg bak styret. Men det var det som skjedde utenfor Sydney i Australia for et par kvelder siden.

Ifølge News.com.au ville den 22 år gamle Melbourne-mannen gått en sikker død i møte dersom han ikke var blitt stoppet av politiet ved byen Wangaratta, etter å ha blåst forbi politipatruljen i 150 kilometer i timen. Fartsgrensen på stedet var 100, og dermed tro politiet til.

Les også: Denne MC-føreren sender SMS i tillegg!

Betjentene ble overrasket da mannen viste seg å være svært så tynnkledd. Jeans, T-skjorte og en tynn canvasjakke var påkledningen, og det eneste han hadde lagt til for å ta hensyn til forholdene var et håndkle rundt halsen. Temperaturen i luften var på 6 grader Celsius da han ble stoppet, og politiet betegnet ham som "nær døden".

Del med Facebook-vennene dine!

Ambulansepersonell ble tilkalt, og behandlet ham for nedkjølingsskader. Den svært egenrådige motorsyklisten nektet imidlertid å bli transportert til sykehus for videre behandling, men da visste politiet råd: De inndro motorsykkelen i 30 dager i stedet, og i tillegg vil han bli tiltalt for både råkjøring og farlig opptreden i trafikken, melder nettstedet.

Les også: Denne MCen har 8-liters V10 fra en Dodge Viper...